صفحه اصلی     زندگی نامه     تماس با من     پیوندها  
سه شنبه، 24 مهر 1403 - 04:20   
  تازه ترین اخبار:  
 
- اندازه متن: + -  کد خبر: 17صفحه نخست » یادداشت ها و نوشته های مدیر سایتدوشنبه، 26 بهمن 1388 - 02:44
چند پرسش اساسی درمورد توسعه ارسباران؟
چند پرسش اساسی درمورد توسعه ارسباران؟قبل از طرح سوالات نگاهی به مفهوم توسعه می اندازیم ،توسعه در لغت به معنای وسعت دادن و فراخ کردن است ، معادل واژه انگلیسی " توسعه" Development و مشتق از Develop می باشد که در لغت به معنای رشد تدریجی در جهت پیشرفته‌ترشدن، قدرتمندترشدن و حتی بزرگ ‌ترشدن است، در تعریفی دیگر «توسعه» را ...
  

به مثابه درختی دانسته اند که ریشه آن را «فرهنگ» و غذای آن را «آموزش» و «سرمایه» تخصیص یافته به فعالیت های توسعه ای تشکیل می دهد. بر اساس این تعریف؛ تنه و شاخ و برگ درخت، «نظام مناسب اقتصادی» و میوه شیرین آن برطرف شدن فقر و محرومیت، حفظ استقلال و خودکفایی و تأمین اقتصادی،اجتماعی مردم است و در یک جمله  توسعه، یعنی بهبود در وضعیت زندگی انسانها در ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، علمی و .... که اگر فرایند بهبود در زندگی انسانها، بدون تخریب محیط زیست بوده و توأم با عدالت اجتماعی باشد و در نتیجه با کمترین نوسان ادامه یابد به آن "توسعه پایدار" گفته میشود.
در نگاه سازمان ملل، توسعه «Development» فرآیندی است که کوششهای مردم و دولت را برای بهبود اوضاع اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی هر منطقه متحد کرده و مردم این مناطق را در زندگی یک ملت ترکیب نموده و آنها را به طور کامل برای مشارکت در پیشرفت ملی توانامی سازد.
 با توجه به تعاریف مذکور ، امروزه دیگر توسعه ، محصور در مفاهیم و مصادیق اقتصادی نیست بلکه تلقی جدید از مفهوم توسعه, فرآیندی همه‌جانبه است (نه فقط توسعه اقتصادی) که معطوف به بهبود تمامی ابعاد زندگی مردم یک جامعه است.از این رو توسعه، کلیه عوامل موثر در بهبود شرایط زیستی ، یعنی عوامل اقتصادی ، اجتماعی ، فرهنگی و سیاسی جامعه را در بر می گیرد. لذا هر کشور می بایست در چارچوب مقتضیات داده های فرهنگی ، اقلیمی، محیطی، انسانی و نهادی خود طرح خاصی از توسعه را طراحی و به اجرا بگذارد.یکی از مباحث قابل اتکا در توسعه کشورمان،برنامه های پنج ساله می باشد که الان درسال پایانی اجرای قانون برنامه پنج ساله چهارم توسعه اقتصادی،اجتماعی  وفرهنگی جمهوری اسلامی ایران به سرمی بریم
بدیهی است تکیه بر وفاق همگانی واستفاده از تمامی ظرفیت ها در اجرای قانون برنامه در سطوح ملی، استانی، بخشی، دستگاهی و... موجبات پیوند دولت و مردم را فراهم نموده و شرایط لازم را برای تحقق اهداف  چشم‌انداز جمهوری اسلامی ایران ، بیش از پیش فراهم خواهد ساخت.
با توجه به مطالب فوق آنچه که ما بایستی به عنوان توسعه درارسباران به دنبال آن باشیم تافته ای جدا بافته از مقوله توسعه ی ملی نیست.
دراینجا ذهن تان را به چند سوال اساسی معطوف می نمایم
1-آیافرهنگ لازم را برای ریشه دار نمودن مفهوم توسعه ایجاد نموده ایم؟
2-آیا سرمایه کافی به فعالیت های توسعه ای اختصاص می دهیم؟
3-آیا هدف گذاری های منطقه ای ما در راستای برنامه پنج ساله توسعه وسند چشم انداز انجام می پذیرد؟
4-آیازیر ساخت های لازم را برای سرمایه گذاری های مورد نیاز فراهم کرده ایم؟
5-آیا پتانسیل های بالقوه را شناسایی کرده ایم وهزینه کرد مادر راستای ارزش افزایی صورت می پذیرد؟
6-آیا مفهومی که از توسعه در ذهن ما هست،چیست وکدامین توسعه اعم از انسانی،فرهنگی،اقتصادی و... جزو اولویت های ما باید باشد؟

برای تکمیل وارائه ی این مطلب در مباحث آتی لطفا پیشنهادات ونظرهای خودتان را ارسال نمایید،نظر شماپس از باز نگری در قسمت نظرات کار بران درج می شود . 

   
  

فايل ها الصاقي:

نظرات کاربران: 24 نظر (فعال: 24 ، در صف انتشار: 0، غیر قابل انتشار: 0)
مرتب سازی بر حسب ( قدیمیترین | جدیدترین | بیشترین امتیاز | کمترین امتیاز | بیشترین پاسخ | کمترین پاسخ)
ناشناس
| 1388/11/26 - 16:56 |     38     15     |
با عرض سلام و خسته نبا شید
جناب اقای دینی شما مطالبی را در رابطه با توسعه و اینکه توسعه در منطقه ما چه رویکرد هاییرا می توتند داشته باشد را نوشته بودید و من نیز خواستم در این را بطه سوالات خودرااز شما داشته باشم و همچنین در حد توان خویش بتوانم نظرات خود را بیان کنم.

1. اولا باید بگویم که من تمامی مطالب شما را در رابطه با توسعه نوشتید را مطالب خوبی می دانم که در این مطالب یک دور نمایی از توسعه و چگونگی رسیدن به آن را نوشتید. من خود به شخصه اعتقاد دارم که مشکلات منطقه ما ریشه ای هستند و درمان انها نیز باید از ریشه صورت بگیرد. به طوری که ما در سالیان اخیر شاهد بودیم که کسانی بودند که علی رغم اینکه کار نامه بسیار موفقی را در جایی دیگرغیر از منطقه ما داشته اند اما نتوانسته اند آنطور که باید کاری را در منطقه از پیش ببرند.من معتقدم 80 درصد از مشکلات دیار ما به خودمان (مردممان) بر می گرددو البته در این بین نباید کوتاهی بعضی از مسئولان را در انجام وظایفشان نادیده گرفت. بنابر این اعتقاد دارم که مشکلات ما حل نخواهد شد مگر اینکه یک عزم ملی بین مردمان این منطقه شکل بگیرد. به طور خلاصه می توانم بگویم که ما در منطقه مان یک مثلی داریم که میگوید :(آغاج اؤز ایچیندن قورد یییر) همچنین (تک الدن سس چیخماز) و در نهایت( ائل گوجی سئل گوجی)
2. با توجه به شناختی که از مشکلات منطقه خودمان داشتم می توانم بگویم که راه رسیدن به توسعه همه جانبه در شهرمان چیزی نیست جز اینکه یک فرهنگ سازی گستر ده در بین اقشار مردم داشته باشیم در واقع به نظر من توسعه فرهنگی زیربنای تمامی ارگان های توسعه خواهد بود حتی اگراز نگاه کارشناسانه به این مسئله داشته باشیم باید بگوییم که توسعه اقتصادی نیز بدون توسعه فرهنگی غیر ممکن است. اما اینکه اصلا مقوله فرهنگ چگونه تعریف می شود و چگونه آنرا می توان با مفهوم توسعه آمیخت این نیاز مطالعه و تحقیق بیشتری را می خواهد . یا اینکه این فرهنگ سازی توسط چه ارگان هایی انجام شود خود باز جای تأمل دارد. حال اگر به شهرمان نگاه کنیک متوجه میشویم نه تنها ما در این مقوله کاری ر انجام نمیدهم بلکه بعضی از اوقات مانع این کار هم می شویم که از نمونه این موار می توان به اداره ... و ... ... اشاره کرد که چند سالی است با رئیس ندارد و با حکم سرپرستی ادراه می شود.
3. سوالی را از خدمت جناب عالی داشتم : آیا این مطالبی را که نوشته اید افکاری است که جدیدا با آن برخورد کرده اید یا قبلا نیز با این نوع تفکر آشنایی داشته اید؟ و اینکه اگر در زمان کاندیتاتوری و نمایندگی مجلس صاحب این تفکرات بودید چه کارهایی را در این رابطه انجام داده اید؟
...- دانشجوی سال سوم مهندسی پلیمر دانشگاه صنعتی امیر کبیر





ناشناس
| 1388/11/26 - 23:13 |     29     11     |
سلام1- به نظر شما همایش توسعه ارسباران چقدر توانست محور های توسعه ارسباران را شناسایی نماید
2-شما که در دوره هفتم به عنوان نماینده ی مجلس والان نیز مسئولیت اجرایی دارید آیا راهکار را در برگزاری این گونه همایش ها میدانید
3-با توجه به رکودی که ... ... ایجاد کرده وکارهای ناپسندی که اطرافیان ایشان انجام میدهند بعید است توسعه ای در اهر صورت بگیرد.

یک همشهری
| 1388/11/27 - 02:28 |     21     22     |

با سلام
آقای دینی
اول اینکه اینها همه از ماست که بر ماست.شما خودتان که در دوره قبل نماینده شهرمان بودید بهتر واقفید که اکثر کسانی که به نماینده مراجعه میکنند فقط تقاضاهای فردی از قبیل شغل و اخذ وام و...خود را مطرح میکنند.ازتان تقاضا دارم بفرمایید حدودا در عرض آن 4 سال چند درصد از کسانی که به شما مراجعه کردند چه حضوری و چه غیر حضوری خواستار پیشرفت منطقه ای بودند نه صرفا حل مشکلات شخصی.آیا این همه مشکلات را نمیبینند مردم اهر.چرا ؟ همه میبینند همه میدانند.اما چه کسانی پیش قدم میشوند و میخواهند.پس مشکل در ابتدا از خود مردم است.مردمی که میتوانند بجای درخواست شغل برای فرزندشان یا خودشان درخواست ایجاد کارخانه کنند.و بسیاری مثال های دیگر.حال برگردیم به نماینده.آیا ارائه چنین درخواست هایی از جانب من نوعی من همشهری عادی مورد استقبال یک نماینده قرار خواهد گرفت یا اسباب پوزخند در دل ایشان خواهد بود؟
واینکه اگر چنین اندیشه هایی دارید پس چرا در دوران نمایندگی خود بعنوان کم کار ترین نماینده دوره تان بودید؟و سوالی دیگر.خواهشا با صداقت جواب دهید که این 4 سال را کافی میدانستید برای آشنا شدن به چم و خم کار نمایندگی یا نه؟و اگر فرصت دوباره برایتان پیش می آمد چه میکردید در این 4 سال که بنظرتان نماینده فعلی کوتاهی کرده در آن مورد.آیا شما خود حاضرید بعنوان کسی که خودتان سابقه نمایندگی داشته و اینک یک همشهری ست حال چه در سمت مدیریتی و یا هر مقامی پیشنهادات مفید و سازنده و حتی انتقاذات مثمر ثمر برای نماینده وقت ارائه دهید.(نیازی به گفتگوی حضوری نیست مثلا در همین سایت خودتان خطاب به نماینده بنویسید)
*اما در کل در ارتباط با ارسباران اول باید مقدماتش فراهم بشود بعد انتظار استان شدن داشته باشیم.اهری که هنوز بیمارستانی مجهز برای پذیرایی از بیماران اورژانسی یا یک داروخانه شبانه روزی نداردچگونه میتواند فرمانداری ویژه داشته باشد.وبه همین ترتیب الباقی قضایا و انتظار استان شدنمان.
یک همشهری



ناشناس
| 1388/11/27 - 08:28 |     35     0     |
ارسباران سرسبز با سلام
من از اینکه سایتی از شخصیتی متعلق به اهر ارسباران را در زمان جستجود در yahoo در اولین ردیف دیدم و زندگی نامه ایشان را که گویای صداقت وتعلق خاطر به شهر ووطنش می باشد را خوندم خیلی خوشحال شدم و امیدوارم مردم شهر ما همین تعلق خاطر در خودرا تقویت وبا حمایت معنوی از جوانان پر شور وعاشق وطن ودیار خویش موجب شکوفائی اقتصاد و فرهنگ غنی آن شوند. پیشنهاد:با توجه به اینکه این سایت متعلق به اهر است بنظر میرسد جای معرفی شخصیتهای بزرک منطقه وجاذبه ها وگردش گاههای زیبای آن خالی است ،سربلندی وطن ووطن دوستان آرزوی قلبی من است



ناشناس
| 1388/11/27 - 19:33 |     32     11     |
در مطلب آقای دینی نامی از نماینده فعلی وکوتاهی های ایشان سخن به میان نیامده که دوست عزیزمان عنوان نموده است ،عملکردافراد چیزی نیست که بتوان پنهانش کردمن کاری به اینکه اقای دینی عملکرد خوبی داشته یانه ندارم وحتما ایشان علامه دهر نیستند اما اگر بناست ما برای توسعه در ارسباران فرهنگ سازی کنیم واتفاقااگر بخواهیم به همین نماینده محترم کمک کنیم ایا نباید نقاط ضعف را شناسایی وبر طرف کرد
بعد از گذشت دو سال همه میدانند نماینده کم کار وداستان 8:30شایعات زمان انتخابات بودواتفاقا از طرف کسانی پخش می شد که هوا را مه الود می خواستند تاکی اینگونه مطالب را به خورد مردم اهر وهریس باید بدهیم هر چه بود دیگر تمام شده همه ی ما باید بری توسعه ی منطقه وکشورمان تلاش کنیم/یک باز نشسته اموزش وپرورش



اهری
| 1388/11/28 - 01:36 |     32     14     |
جناب اقای مهندس دینی
مطالب زیبا وپسندیده شمارا درباره توسعه ارسباران خواندیم و وقتی نظرات برخی از خواندگان محترم را که مشاهده می کردیم چنین به نظر می رسد هنوز هم کسانی هستند که واقعیت ها اذیت شان می کند وقتی کم حاشیه سازترین نماینده را این آقایان به ظاهر باسواد به کم کارترین نماینده معنا می کنند آنوقت است که باید بگویم خداوندا به فریاد مان برس و این شهر واین دیار را از گزند ...حفظ فرما و فریاد رسی بفرست تا............. بماند ماانتظارداریم خسته نباشید وراهتان را ادامه دهید ومانیز تا توان داریم پشتیبانتان خواهیم بود .انشالله

دوستاران ارسباران
| 1388/11/28 - 01:40 |     40     0     |
ای کاش کسانی که در فکر توسعه منطقه ارسباران هستند وبا شعار های گوناگون درمیان مردم ظاهر می شوند بجای تخریب یکدیگر و فتح صندلی مجلس با قیمت چاپ ایرانسل به نام وعکس شما ،همدیگر رابا هدف آبادی وتوسعه منطقه یاری میکردند آنوقت فرقی نمی کرد که چه کسی روی صندلی مجلس می نشیند وآنان وطرف دارانشان می دانند که با حمایت از افراد ضعیف چه ... به دیارشان می کنند .

ناشناس
| 1388/11/30 - 14:45 |     20     13     |
سلام آقای دینی
بدم نیامد که این جمله را از پروفسور حسابی برای سایتتان بنویسم
در آخر ساعت درس یک دانشجوی دوره دکتر ای نروژی، سوالی مطرح کرد:
استاد،شما که از جهان سوم می آیید،جهان سوم کجاست ؟؟ فقط چند دقیقه
به آخر کلاس مانده بود.من در جواب مطلبی را فی البداهه گفتم که روز به
روز بیشتر به آن اعتقاد پیدا می کنم. به آن دانشجو گفتم: جهان سوم جایی
است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند،خانه اش خراب می شود و هر
کس که بخواهد خانه اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد.
ارزوی موفقیت برای آنهای که در راه وطن و شهر خود جان خود را فدا می کنند، دارم
از خود می گذرند تا دیار خویش آباد کنند
آقای دینی و همه اهری ها موفق باشید.

ناشناس
| 1388/12/2 - 19:43 |     39     0     |
با اینکه اینجانب به دلیل برخ تعصبات خشک وخالی درمورد جنابعالی نظر خوشی نداشتم ولی الان با مرور عملکرد جنابعالی انصافا شما علاوه بر فعالیت بی حاشیه ودرخشان درمجلس به امور زیربنایی می پرداختید ای کاش درارتباط با توسعه ی شهری اهر مسئولین امر هماهنگی بیشتری داشتند متاسفانه وام فایناس مصوبه ی شورای محترم اقتصاد برای طرح بافت فرسوده اطراف بازارهتل 4 ستاره و...که ازپیگیری های جناب عالی بود بعد ازشما به دلیل عناد ولجاجت ویا کم کاری ... شهر متوقف ماند/یک شهروند اهری ساکن تهران

یک اهری
| 1388/12/5 - 12:53 |     34     10     |
حیف و باز هم صد حیف که هنوز هم افرادی هستند که دم از دانستن میزنند ولی حتی فرق بین شایعه و واقعیت را نمیدانند خطاب به هم شهری که نوشته بود اقای دینی کم کارترین نماینده ی زمان خود بوده

ناشناس
| 1388/12/18 - 08:01 |     27     6     |
خدمت مهندس دینی عرض سلام وادب دارم

سایت بسیار جالبی دارید قابل استفاده است انشاالله در... ... اهریها حالا قدر دلسوزانی همچون جنابعالی را میدانند

ناشناس
| 1388/12/18 - 08:23 |     25     6     |
با سلام خدمت مهندس دینی

اقای مهندس دانشمندی که فکر کنم گوته است ،می گوید: انها که می توانند عمل می کنند ،آنها که نمی توانند فقط انتقاد می کنند ،کسانی که دائم در حال انتقاد هستند وقتی خود صاحب و سکاندار می شوند در می مانند و این شبیه ماجرای ...  حال اهر است بگذریم. به شخصه فکر کنم بزرگترین اشتباهم در این دوره انتخابات را مرتکب شدم .به هر حال وقت کردین از وبلاک من هم بازدید فرمائید و نظرتون را ... ... که به نوعی قابل تعمیم به شهر خودمان نیز هست بنگارید ارزومند موفقیتتان

ناشناس
| 1388/12/18 - 13:03 |     9     37     |
سلام

خواهشا این تفرقه افکنی رو جمع کنید آن وقت که ریش و قیچی دست خودتان بود بهتر بود فکری میکردید نه الان

ناشناس
| 1388/12/19 - 02:50 |     36     8     |
به نام خدا
با مهر از سرزمین مهر (ارسباران) حضور شما مرد خستگی ناپذیر و سخت کوش ارسبارانی عرض سلام و ادب دارم و جای ان دارد که بگویم خسته نباشی دلاور.
 هر کسی جای شما بود بعد از این همه تهمت و افترا می رفت و پشت سرش را هم نگاه نمی کرد. این نشان از رادمردی و بلند منشی شما دارد که همچنان برای سربلندی دیارمان گام بر می داریدو در تلاشید.
ما دیگر فریب نمی خوریم و رام سخن ... نمی شویم و در همه حال با شماییم.
گامهایتان استوار و خدا پشت و پناهتان

ناشناس
| 1388/12/20 - 12:53 |     29     6     |
ارسباران به خود می بالد از اینکه هنوز هم فرزندانی داردکه بی هیچ چشم داشتی برای سرافرازی خاکش اینگونه بی پروا قدم برمی دارند.

فرزند ارسباران
| 1389/1/4 - 15:24 |     2     0     |
علت عقب ماندگی شهر ...اهر چه در دوران قبل از انقلاب وچه طی 30 سال بهد از انقلاب چیست .

آیسا
| 1389/2/1 - 13:53 |     0     0     |
باورتون میشه دارم گریه می کنم..؟!من اهری نیستم اما به خودم میبالم که توی کشوری زندگی میکنم که یه ارسباران داره که نگین ایرانه......اما وقتی یادم میفته که هیشکی نمیتونه شایدم نمیخواد!!! کاری واسش بکنه،حالم به هم میخوره....! حیف که ریش و قیچی دست یکی هس که ...! .تروخدا هرکی میتونه یه کاری بکنه......

ناشناس
| | 1389/3/8 - 13:12 |     0     0     |
با عرض سلام و دعای خیر

جناب آقای دینی من تمامی مطالب شما را خواندم و با توجه به اندک اطلاعات اینجانب از منطقه پشنهاد میکنم تمام مراحل توسعه تواماً با توسعه فرهنگی باشد چرا که تاریخ نشان داده همیشه مردمان خوب و پاک فریب افراد فریبکار را میخورند. واینگونه افراد احساسات مردم را به بازی میگیرند و هیچ موقع نمیگذارند حق به صاحب حق بر گردد. آنقدر شایعات دروغین رواج میدهند که مردم را سر در گم میکنند. با آگاهی و توسعه فرهنگی مرم، میتوان مدیر شایسته تر انتخاب کرد مدیری که لااقل در وسط خط باشد نه در پایان خط، که زمان برای ادامه فعالیت داشته باشد. نه اینکه از یک اداره بازنشته شود و به خاطر ثروت و قدرت به یک اداره دیگر و یا کرسی مجلس برگردد و بعداز چهار سال همه چیز تمام شود. ولی افراد جوان هنوز بازنشسته نشده اند و حکایت همچنان باقی است........



ناشناس
| 1389/5/22 - 17:56 |     0     0     |

سلام. من اعتقاد به این ندارم که آقای دینی در طول مدت نمایندگی عملکرد خیلی درخشانی داشتند ولی باید این نکته رو در نظر داشت که کل نمایندگان آذربایجان در دوره گذشته یک تحول و تغییرات اساسی ایجاد نمودند و لااقل ذهنیت مردم از نمایندگان قبلی که بر پایه سکوت و بی تاثیری و دنباله رو نمایندگان مشهور تهرانی بودن رو از بین بردند. اگر کمی انصاف داشته باشیم و فعالیت و تاثیر گذاری نمایندگان گذشته و حال را با هم مقایسه کنیم و همچنین به نوع و نحوه فعالیت کاندیداها در زمان تبلیغات نمایندگی توجه کنیم کاملا مشخص می شود که چه کسانی و با استفاده از چه راههایی و ترفندهایی درصدد کسب نمایندگی بودند و به این خواسته رسیدند آیا کسانی که اخلاق و انسانیت را فدای مقام و منصب میکنند میتوانند خود را فدای مصالح مردم بکنند؟ من آقای دینی را در مقام اجرایی می بینم و عملکردشان را شاهدم و هیچ وقت وجدان خود را زیر پا نمی گذارم و با اعتقاد کامل می گویم کمتر مدیری را دیدم که به خاطر پایین دستی ها در مقابل ارباب قدرت بایستد و حق را فدای مصلحت نکند و به حق آقای دینی اینچنین است و از این فرصت استفاده می کنم و از آقای دینی می خواهم وظیفه خود را نادیده نه انگارد و در انتخابات نمایندگی دوره بعد شرکت نماید تا هم از تجربیات خود استفاده کند هم لااقل یک نفر از وکیل الدوله بودن کم شده به وکیل الرعایه اضافه شود



ناصر
| 1389/7/25 - 22:16 |     1     0     |

با عرض سلام . در مورد سوالات فوق توضیحات زیر رو لازم میرونم بدم :
1- در مورد سوال اول باید عرضه کنم با توجه به به گستره مفهوم توسعه و اینکه طبق تعریف توسعه باید همه جانبه باشد ، توسعه فرهنگی جزئی لاینفک از توسعه کلی است که باید همراه با آن صورت بگیرد. نمی شود گفت که ابتدا فرهنگ توسعه ایجاد شود و بعد اقدام به کارهای توسعه ای کرد . همه جانبه بودن یعنی اینکه کل کشور در کلیه حوزه ها اعم از اقتصادی، سیاسی ، فرهنگی و ...با هم توسعه پیدا کند . در فرهنگ توسعه ارتقای منفک هر بخش را معادل رشد در نظر می گیرند . مثلا رشد اقتصادی ، رشد فرهنگی و .... که مجموع رشد متوازن اینها با هم توسعه را به ارمغان می آورند .
2-درمورد سوال دوم باید گفت که همواره در ایران به ویژه بعد از انقلاب سرمایه کافی در اختیار توسعه بوده است اما همواره تخصیص نابهینه باعث کارکرد غیر صحیح سرمایه شده است . لزوما سرمایه زیاد منجر به توسعه نخواهد شد . این مساله را می توان به کشاورزی تشبیه کرد که افزایش کاربرد کود تا یک حد باعث افزایش تولید می شود و از یک حد بیشتر موجب از بین رفتن محصول نیز خوهد شد . پس مشکل ما عدم تخصیص بهینه و مشکلات مدیریتی در این زمینه است .
3-سوال سوم : ایراد سوال این است که برنامه توسعه باید در راستای اهداف منطقه ای باشد . اول باید ببینیم در بعدکلان هدف ما چیست و بعد اهداف منطقه ای را در راستای آن تعیین کنیم .
4و5- در مورد سوالات چهارم و پنجم فعلا توضیح نمیدم . چون بیشتر باید فکر کنم .
در مورد سوال آخر اینکه توسعه رشد متوازن همه حوزه های اقتصادی ، سیاسی ، فرهنگی و ... در تمام مناطق کشور می باشد . صرف وجود شهری مثل پکن در چین و یا مسکو در روسیه دلیل توسعه یافتگی آنها نیست . یا صرف دستابی کشوری به یک فن آوری خاص دلیل توسعه یافتگی نیست .



خاک ره
| 1390/7/26 - 16:00 |     0     0     |

باسلام در ارتباط با توسعه تعاریف دیگری نیز هست از جمله :رشد اقتصادی فرهنگی اجتماعی پایدار وبا برنامه یک کشور به شرط برخورداری تمامی آحاد ومناطق یک کشور از امکانات این رشد به تناسب استعدادهای افرادوپتانسیلهای بالقوه مناطق که ماحصل وبرونداد نهایی آن حصول کامل این اهداف باشد.ضمناشرط اصلی این مهم آموزش نیروی انسانی در دراز مدت میباشد تا در نتیجه ی این بستر سازی
1)لزوم ووجوب توسعه به فرهنگ غالب تبدیل شود.
2)شایسته سالاری (تخصص وتعهد تواما)به عنوان یک اصل در انتصابها وانتخابها ملاک عمل قرار گیرد.
3)علم برنامه ریزی به عنوان ابزار لازم وضروری در تصمیم گیریها ودر تمامی سطوح عملا مورد استفاده قرار گیرد .
4)و.....
اما آیا ما نیز فقط فکر می کنیم .یا در عمل در حوزه ی مسئولیت خودمان به این افکار پایبند هستیم .
باتشکر از مطلب علمی ومفیدتان



هم ولایتی
| 1390/7/27 - 08:41 |     0     0     |
باسلام در ارتباط با توسعه تعاریف دیگری نیز هست از جمله :رشد اقتصادی فرهنگی اجتماعی پایدار وبا برنامه یک کشور به شرط برخورداری تمامی آحاد ومناطق یک کشور از امکانات این رشد به تناسب استعدادهای افرادوپتانسیلهای بالقوه مناطق که ماحصل وبرونداد نهایی آن حصول کامل این اهداف باشد.ضمناشرط اصلی این مهم آموزش نیروی انسانی در دراز مدت میباشد تا در نتیجه ی این بستر سازی
1)لزوم ووجوب توسعه به فرهنگ غالب تبدیل شود.
2)شایسته سالاری (تخصص وتعهد تواما)به عنوان یک اصل در انتصابها وانتخابها ملاک عمل قرار گیرد.
3)علم برنامه ریزی به عنوان ابزار لازم وضروری در تصمیم گیریها ودر تمامی سطوح عملا مورد استفاده قرار گیرد .
4)و.....
اما آیا ما نیز فقط فکر می کنیم .یا در عمل در حوزه ی مسئولیت خودمان به این افکار پایبند هستیم .
باتشکر از مطلب علمی ومفیدتان


عباس صفی
| 1390/8/2 - 20:16 |     0     0     |
من اولا از ایده و فکر جنابعالی در باره مطالب ذکر شده که به توسعه منطقه مان کمک میکند نهایت تشکر را دارم ثانبا من فکر میکنم یک دست صدا ندارد ومعتقد هستم که با فکر مدیریتی و مهدسی از جانب شما و همراهی ما مردم و مسئولین همه کارها امکان پذیر میباشد پس در اینجا یک همفکری و همدلی میتواند به ترقی و پیشرفت استان و منطقه وحتی کشور بی انجامد واسلام

سید
| 1390/8/30 - 07:37 |     0     0     |

باسلام در ارتباط با توسعه تعاریف دیگری نیز هست از جمله :رشد اقتصادی فرهنگی اجتماعی پایدار وبا برنامه یک کشور به شرط برخورداری تمامی آحاد ومناطق یک کشور از امکانات این رشد به تناسب استعدادهای افرادوپتانسیلهای بالقوه مناطق که ماحصل وبرونداد نهایی آن حصول کامل این اهداف باشد.ضمناشرط اصلی این مهم آموزش نیروی انسانی در دراز مدت میباشد تا در نتیجه ی این بستر سازی
1)لزوم ووجوب توسعه به فرهنگ غالب تبدیل شود.
2)شایسته سالاری (تخصص وتعهد تواما)به عنوان یک اصل در انتصابها وانتخابها ملاک عمل قرار گیرد.
3)علم برنامه ریزی به عنوان ابزار لازم وضروری در تصمیم گیریها ودر تمامی سطوح عملا مورد استفاده قرار گیرد .
4)و.....
اما آیا ما نیز فقط فکر می کنیم .یا در عمل در حوزه ی مسئولیت خودمان به این افکار پایبند هستیم .
باتشکر از مطلب علمی ومفیدتان




نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
کلیه حقوق محفوظ است، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
info@dini-v.com
پشتیبانی توسط: خبرافزار