صفحه اصلی     زندگی نامه     تماس با من     پیوندها  
یکشنبه، 25 شهریور 1403 - 16:23   
  تازه ترین اخبار:  
 
- اندازه متن: + -  کد خبر: 34صفحه نخست » یادداشت ها و نوشته های مدیر سایتشنبه، 22 اسفند 1388 - 14:23
مجلس شورای اسلامی و انتخاب نمایندگان مردم
مجلس شورای اسلامی و انتخاب نمایندگان مردم مجلس در نظام جمهوری اسلامی ایران از اهمیت ویژه و والایی برخوردار بوده و محور بسیاری از تصمیم گیری ها، قانونگذاری ها، برنامه ریزی ها است و چراغ هدایت دولت و ملت را ...
  

مجلس در نظام جمهوری اسلامی ایران از اهمیت ویژه و والایی برخوردار بوده و محور بسیاری از تصمیم گیری ها، قانونگذاری ها، برنامه ریزی ها است و چراغ هدایت دولت و ملت را به دست دارد. مجلس پایگاه اساسی نظام و مردم و مایه حضور و مشارکت واقعی مردم در تصمیم گیری ها و مظهر اراده ملی است.

درباره قداست، اهمیت و جایگاه حساس و سرنوشت ساز مجلس و نقش آن در صلاح جامعه و کشور و نظارت بر کارها و اصلاح امور و برخورد قاطع و دلسوزانه با مسایل کشور، بیانات رهبر فقید انقلاب، حضرت امام خمینی ره و بیانیه ها و سخنان رهبر معظم انقلاب بهترین دلیل و گواه است که ذیلا فرازهایی از آن بیان می گردد:
حضرت امام خمینی ره:
"مجلس شورای اسلامی تنها مرکزی است که تمام قوا باید تبع آن باشند."
"اینجانب اکیدا علاقمندم که قداست مجلس معظم و وکلای محترم محفوظ باشد تا الگویی باشند برای مجلس های جهان" . "شما (نمایندگان) باید در آنجا معلم اخلاق باشید برای همه کشور، حضرات وکلاء، مجلس را معبدی کنند منزه از اعمال و اقوال زمان طاغوت تا مجلس نمونه شود، باشد که مجالس دیگر کشورهای اسلامی از آن تبعیت کنند." مرکز همه قانون ها و قدرت ها مجلس است شک نیست که مجلس به همه امور نظارت دارد و حق نمایندگان است که از هر انحراف و خلافی که از وزراء و ادارات می بینند به حکم قانون جلوگیری کنند و دولت را تا حد استیضاح بکشانند، لکن فرقها است بین نظارت و استیضاح و بین عیب جویی و انتقام گیری و این فرقها را همه کس پس از رجوع به وجدان خویش می فهمد."
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی می فرمایند:
"نمایندگی مجلس، مسئولیت و خدمت است مجلس در نظام اسلامی دارای نقش حقیقی در اداره و هدایت کشور است و درست ایفاء کردن این نقش تاثیر عمیق و تعیین کننده ای در سرنوشت و مسیر و جهت گیری های اصلی کشور به جای می گذارد. مجلس به معنای حقیقی کلمه مظهر اراده و حاکمیت مردم است. مجلس با مصوبات خود راهی را که دولت اسلامی برای اداره کشور باید بپیماید ترسیم می کند و بر این حرکت سرنوشت ساز نظارت می نماید. مجلس در همه حال باید حریت و صراحت و حق گرایی و استقلال خود را حفظ کند و راه راست را به مجریان امور بنماید و بر پیمودن آن نظارت کند. نمایندگان باید پاسخگوی رای اعتمادی که بر اعضای دولت می دهند باشند. با این حال کارشکنی و فتنه گری و اغراء به جهل از هیچ کس قابل قبول نیست.
بنابراین مجلس باید تمام امور کشور را اصلاح کند، همه امور کشور را تحت نظر داشته باشد. پست نمایندگی مسئولیت است و تکلیف، نمایندگان باید نظارت دقیق و همه جانبه خود و تصویب قوانین هدایت گر و سازنده، راه کار و تلاش و پیشرفت کشور را هموار نموده و اگر ضعف، خلاف و یا تخلفی دیدند با قدرت و قاطعیت برخورد نموده و مسامحه روا ندارند. 

در قانون اساسی نیز به این مسئله توجه خاص مبذول شده و از نظر شرایط و اختیارات و مسئولیتها بر رکن بودن و محوریت مجلس در امور کشور تاکید شده و اصول فراوانی به وظایف و اختیارات و رسالت مجلس اختصاص یافته است. در حدود شصت اصل و قریب یک سوم از اصول قانون اساسی به مسایل مربوط به مجلس و قانونگذاری و قوه مقننه و وظایف این قوه مربوط می شود.
این خود اهمیت و قداست و نقش کلیدی و جایگاه ویژه مجلس را در امور کشور نشان می دهد. بررسی همین بخش مهم تفاوت ماهوی مجلس و قوه قانونگذاری در جمهوری اسلامی با قانون اساسی مشروطیت و نظام گذشته را به خوبی بیان می دارد.  

با توجه به نقش مؤثر و مهم مجلس در نظام کشور، وظایف عمده مجلس در دو بخش خلاصه می گردد:
الف- قانونگذاری
ب -نظارت
حال جهت اطلاع و آگاهی از جایگاه مجلس شورای اسلامی ونمایندگان مجلس در قانون اساسی و همچنین نحوه اداره مجلس بر اساس آیین نامه داخلی و آشنایی با بخش های مختلف مجلس شورای اسلامی که مسئولیت ارتباط با مردم را به اشکال مختلف به عهده دارند به طور خلاصه برخی از اصول
قانون اساسی ومواد آئین نامه داخلی مجلس ارایه می گردد. بدیهی است محققین و صاحب نظران می توانند با مراجعه به قانون اساسی ، آیین نامه داخلی مجلس، مشروح مذاکرات مجلس و همچنین انتشارات مجلس شورای اسلامی اطلاعات کاملتری را نسبت به مجلس شورای اسلامی کسب نمایند. 

اصل62:مجلس‏ شورای‏ اسلامی‏ از نمایندگان‏ ملت‏ که‏ به‏طور مستقیم‏ و با رأی‏ مخفی‏ انتخاب‏ می‏شوند تشکیل‏ می‏گردد. شرایط انتخاب‏ کنندگان‏ و انتخاب‏ شوندگان‏ و کیفیت‏ انتخابات‏ را قانون‏ معین‏ خواهد کرد.

 اصل 63: دوره‏ نمایندگی‏ مجلس‏ شورای‏ اسلامی‏ چهار سال‏ است‏. انتخابات‏ هر دوره‏ باید پیش‏ از پایان‏ دوره‏ قبل‏ برگزار شود به‏طوری‏ که‏ کشور در هیچ‏ زمان‏ بدون‏ مجلس‏ نباشد.

اصل 84:هر نماینده‏ در برابر تمام‏ ملت‏ مسئول‏ است‏ و حق‏ دارد در همه‏ مسائل‏ داخلی‏ و خارجی‏ کشور اظهار نظر نماید.

اصل86:  نمایندگان‏ مجلس‏ در مقام‏ ایفای‏ وظایف‏ نمایندگی‏ در اظهار نظر و رأی‏ خود کاملاً آزادند و نمی‏توان‏ آنها را به‏سبب‏ نظراتی‏ که‏ در مجلس‏ اظهار کرده‏اند یا آرائی‏ که‏ در مقام‏ ایفای‏ وظایف‏ نمایندگی‏ خود داده‏اند تعقیب‏ یا توقیف‏ کرد.

قسمتی از اصل 87 قانون اساسی: رئیس جمهور برای هیات وزیران پس از تشکیل و پیش از هر اقدام دیگر باید از مجلس رای اعتماد بگیرد.

قسمتی از اصل 88 قانون اساسی :در هر مورد که حداقل یک چهارم کل نمایندگان مجلس شورای اسلامی از رئیس جمهور و یا هر یک از نمایندگان از وزیر مسئول، درباره یکی از وظایف آنان سؤال کنند، رئیس جمهور یا وزیر موظف است در مجلس حاضر شود و به سؤال جواب دهد.

ماده 57 - هر نماینده به جز رئیس مجلس، ملزم است عضویت یکى از کمیسیون‏هاى تخصصى را بپذیرد و درصورت تمایل مى‏تواند در کمیسیون‏هاى دیگر مجلس، با حق اظهارنظر و بدون حق رأى شرکت کند. تبصره - عضویت در کمیسیون‏هاى تحقیق و تدوین آئین‏نامه داخلى مجلس مانع از عضویت در کمیسیون دیگر نخواهد بود.

-لایحه قانونی از طرف دولت به مجلس جهت تصویب پیشنهاد می شود.

-طرح قانونی پیشنهادی است که با امضاء حداقل 15 نفر از نمایندگان در مجلس به رئیس داده می شود. 

قسمتی ازماده 130 - طرحهاى قانونى با امضاء و ذکر نام حداقل پانزده نفر از نمایندگان در مجلس به رئیس تسلیم مى‏شود ...

 ماده 158 - طرحها و لوایح فورى عبارتند از یک فوریتى، دوفوریتى و سه فوریتى.

قسمتی از ماده 159 - وقتى که فوریت طرح یا لایحه‏اى تقاضا مى‏شود، پس از توضیح پیشنهادکننده یا یکى از پیشنهادکنندگان و اظهارات مخالف و موافق، نسبت به فوریت، رأى گرفته مى‏شود.....

نمایندگان مجلس شورای اسلامی علاوه بر حضور در حوزه های انتخابیه در ایام تعطیلی ، در دفاتر استانی ملاقات مردم با نمایندگان (در محل مجلس )نیز در ساعت های مشخصی که قبلااعلام می شود با موکلین بدون تشریفات خاصی ملاقات می نمایند. 
مشروح مذاکرات مجلس شورای اسلامی، همچنین کلیه قوانین مصوب توسط روزنامه رسمی کشور منتشر و در اختیار عموم قرار می گیرد. 
 

آنچه در پی می آیدصرفا تحلیل و نظر شخصی نگارنده می باشد و منطقه و یا فردو دوره ی خاصی از مجلس شورای اسلامی مد نظر نبوده بلکه فرایند یک انتخاب را مورد نقد و بررسی قرار میدهد 

باتوجه به قداست و نقش کلیدی و جایگاه ویژه مجلس شورای اسلامی در امور کشور ،هر اندازه میزان آگاهی واطلاع انتخاب کنندگان از این نقش وجایگاه ومسئولیتها ،اختیارات و وظایف نمایندگان بیشتر باشد تصمیم گیری درفضایی عاری از گرایشات وتعصبات قومی ، قبیله ای و منطقه ای صورت می پذیردو شایستگی های افراد یعنی داشتن توانایی ،مهارت،دانش،لیاقت،وصلاحیت ملاک واقعی انتخاب قرار می گیرد.

همه ی ما اذعان داریم که مسئولیت ها ی مهم بایستی به دست افراد توانا ،متعهد و متخصص سپرده شود ،اما اگردر انتخاب خود  معیار سنجش مان فقط تابعی از احساسات وتعلقات طایفه ای و... باشد آیا نتیجه منجر به از دست رفتن فرصت های خدمتگزاری برای دیگران  و تضییع حقوق اجتماعی خودمان نمی شود، به راستی خود ما چه نگرشی به این موضوع داریم ؟

یکی دیگر از آفاتی که جامعه مارا در این ارتباط تهدید می کند تملق و چاپلوسی است هر دوی این صفات جزو آفات بزرگ اخلاقی و بعضا در مدیریت های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی می باشند،  افراد چاپلوس و ناکام در راه رسیدن به هدف با بدگویی و ارایه مطالب و گزارشهایی خلاف واقع نسبت به رقبای موفق شان از هیچ تلاشی فروگذار نکرده و تخریب همه جانبه آنان را در دستور کارشان قرار می دهند اینجاست که اگر سطح آگاهی و مشارکت مردم در امور خود در حد پایین بماند جان نثاران دروغین زیادی در همه عرصه ها پیدا می شوند تا با نادیده گرفتن کرامت و منش متعهدانه انسانی و با مجیزگویی و چرب زبانی فریبنده، حاصل زحمات و خدمات ارزنده بسیاری از افراد متین، دارای اعتماد به نفس، فعال و صادق جامعه را انکار نمایند ،دراین حالت صداقت و پای بندی به اصولی که تأمین کننده منافع واقعی مردم است، جای خود را به تحسین مبالغه آمیز و در نهایت به چاپلوسی و میدان داری افراد متملق و ضعیف النفس می دهد .

شکی نیست که همه ی افرادی که قدم در عرصه ی انتخابات می گذارند نیتی جز تلاش و خدمتگزاری صادقانه ندارند اما اگر فرد یا افرادی را می شناسیم که از اداره ی یک بنگاه کوچک عاجز بوده اند و به دلیل بی کفایتی با توسل به این و آن مرتب جا عوض کرده اند  و یا کارشان فحش گویی وتهمت زدن می باشد و فقط بلدند صدای خود را بلند کنند و با ژست دفاع از حقوق مردم از خود چهره ای قهرمان به رخ بکشند ،درصورتی که از حداقل معرفت بی بهره اند و یا اینکه نا خواسته در دام افراد چاپلوس ،فرصت طلب و باندهای قدرت و...افتاده اند،میتوانند الگو و گزینه ی مناسبی برایمان باشند؟و اگر در مقاطعی با علم به عدم توانایی وکفایت این قبیل افراد درمسئولیتها و سوابق قبلی شان، مسئولیتی بس خطیر و سنگین تر را به آنها واگذار نماییم  آیا از حق  انتخاب  خود به درستی استفاده کرده ایم ؟ 

وده ها موضوع، سئوال و پرسش دیگر که می توان عنوان کرد

 

   
  

فايل ها الصاقي:

نظرات کاربران: 30 نظر (فعال: 29 ، در صف انتشار: 0، غیر قابل انتشار: 1)
مرتب سازی بر حسب ( قدیمیترین | جدیدترین | بیشترین امتیاز | کمترین امتیاز | بیشترین پاسخ | کمترین پاسخ)
ناشناس
| 1388/12/24 - 17:13 |     25     6     |
اظهار نظر فوق اگر فراگیر اطلاع رسانی شودبیگما ن یک وظیفه خطیرروشن فکری را به فرجام رسانده است.نگرش جزیره ای واقدام متعصبانه سرامدی جزسکوت به سقوط رانخواهد داشت.بر آن باشیم,تادر حد توان خود,از مسولیت اخروی این نوع حرکتهانیز,سخنی بمیان آوریم.تاثیری که در گفتن هست در نگفتن نیست .تشکر

جبار
| 1388/12/25 - 11:25 |     18     0     |
باسلام، بنظر میرسد انتخابات مجلس شورای اسلامی در منطقه ای به نام قره داغ سالهاست با چالشها و آسیبهایی دست به گریبان است که جز با نگرشی عمیق وکنکاش در رفع این آسیبها از سوی بزرگانی مثل حضرتعالی نه تنها سیر سعودی نخواهد داشت بلکه تنزل هم خواهد کرد وازنمونه این چالشها میتوان تعصب قومیتی و طایفه ای و تاثیر آن در انتخاب فرد اصلح و دادن رای را منوط به انتظارات و سرمایه گذاری شخصی از جانب بعضی ازعامه مردم و....... و مهمتر از همه اینها تخریب رقیب مخالف به صورت مستقیم یا غیرمستقیم و زیر پا گذاشتن خدمات درخشان یک کاندیدا و شایعه پراکنی در اذهان عمومی و پله قرار دادن رقیب مخالف و وضعیت اظطراری اعلام کردن حال روز شهروندان و شعارهای توخالی دادن نمونه ای دیگر از این آسیبها هستند که با رفع این شبهات و ایجاد همدلی بین کاندیداها در انتخاب فرد اصلح به عامه مردم خصوصآ قشر اسیب پذیر کمک خواهد کرد و هم نماینده منتخب به به امورات مملکتی در سطح کلان نیز با خیال راحت خواهد پرداخت.....

ناشناس
| 1388/12/25 - 12:46 |     13     0     |
با سلام
از ماست که بر ماست وقتی که ما توقع خود را از نمایندگان در حد پی گیری یک درخواست عادی مثلا بخشودگی جریمه تخلفات رانندگی پایین می اریم چه انتظاری می توانیم داشته باشیم

ر-م
| 1388/12/25 - 12:53 |     8     0     |
سلام من یک دانشجو هستم به طور اتفاقی در جستجوی مطلبی در گوگل سایت شما را دیدم ،از عملکردوکارهای قبلی شما خبر ندارم مطالب مفید وارزنده ای را مطرح کرده اید متاسفانه مشکل اینجاست که افراد کمتری به اینگونه مطالب دسترسی دارند ویا وقت نمی گذارند

ناشناس
| 1388/12/25 - 13:19 |     16     5     |
اهریها بر این گفته ی شما ایمان دارند چون در انتخابات دور هشتم مجلس به چشم خود دیدند و زمانی به خود امدند که دیگر دیر شده بود و..........
به امید روزی که افرادی توانا ،متعهدومتخصص ....... برگزینیم و در انتخابمان معیاری جز تعهد و تخصص دخیل نباشد.

ناشناس
| 1388/12/25 - 16:23 |     6     0     |
سلام
لطفا درسایت خودتان مطالب بیشتری در مورد مجلس قرار دهید.رضا

الف -
| 1388/12/25 - 18:44 |     3     17     |
باعنایت به اصل 84 هرنماینده در برابر تمام ملت مسئول است وحق دارد در همه مسائل اظهار نظر نماید ای کاش نماینده وقت در انتخاب جای دانشگاه آزاد هریس اظهار نظر میکرد تا جای پادگان آموزشی را برای دانشگاه آزاد انتخاب نمی کردند و این انتخاب به نفع کسانی تمام نمی شد و به زیان همه

ناشناس
| 1388/12/26 - 00:07 |     18     0     |
سلام

در نتیجه تلاش شبانه روزی نماینده وقت بسیاری از مشکلات منطقه هریس حل شد، آمدن سه تامجموعه آموزشی عالی از جمله دانشکده فرش به باتلاش ایشان به ثمر نشست ،نیروگاه هریس،شهرک صنعتی و...خیلی از پروژه های دیگر در زمان او فعال شد آیا اینها همه نتیجه پی گیری واظهار نظر های صادقانه وصریح وتاثیر نظارت های بی غل غش نیست متاسفانه ما عادت داریم کسی که برای ما قدم خیر بر میدارد اورا بکوبیم ،بیایید کمی منصفانه فکر کنیم وبه خاطر حب وبغض های بی اساس قضاوت نکنیم خوبی هایمان را ببینیم وشهر ودیار مان را اباد کنیم.

ناشناس
| 1388/12/26 - 08:05 |     20     6     |
سلام ضمن احترام به نماینده محترم فعلی وآرزوی توفیق برای ایشان کاش دراین دوره به نقاط قوت جناب عالی توجه بیشتری می کردیم به هر حال نیروی جوانی، یک دوره نمایندگی مجلس،نگاه کلان و زیر بنایی شما به منطقه،داشتن اطرافیان سالم،توجه شما به اقشار ضعیف ومهم تر از همه صداقت وتعهد کاری شما و...ازجمله مواردی بود که می توانست نقش شما را بر جسته تر نماید

ف
| | 1388/12/26 - 09:56 |     54     4     |
سلام

واما کلام-متاسفانه سطحی نگری و قضاوت بر اساس ظواهر بزرگترین بلای منطقه ما در ادوار گذشته بوده وهست ما عادت داریم بدون شناخت و مطالعه از جایگاه و توان و حیطه اختیارات اشخاص و یا باز خواست از انجام وظایف اصلی اشخاص به دنبال در خواستهای پیش پا افتاده شخصی خود باشیم غافل از اینکه وقتی یک اجتماع به رشد و بلوغ فرهنگی وعلمی واقتصادی برسد لا جرم تک تک افراد از این پیشرفت سود خواهند برد با این تفاوت که این سود به مراتب بیشتر و ماندگار تر و چشم گیر تر خواهد بود عین قضیه دادن چوب ماهی گیری و یا دادن چند ماهی می ماند آدم عاقل حتما دنبال چوب ماهی گیری می رود نه چندتا ماهی -جناب آقای مهندس دینی شما به دنبال آوردن چوب ماهی گیری به منطقه بودی ولی متاسفانه هنوز خیلی ها با کوته بینی به دنبال ماهی می گردند و این وضعیت برای یک سری آدم خاص بسیار مطلوب است چرا که فقر و عقب ماندگی زاییده جهل است و جهل مورد پسند ترین کالای استعمار -امید وارم روزی برسد که مردم قره داغ همه چیز را برای منطقه خود بخواهند نه برای خود و با دانش بخواهند واز اهلش بخواهند چرا که-ندهد هوشمند روشن رای به فرو مایه کارهای خطیر- بوریا باف اگر چه بافنده هست نبرندش به کارگاه حریر- به امید روزی که بهترینها در مهمترین مکانها قرار گیرند - موفق باشی مهندس

نگاهی به گذشته
| 1388/12/26 - 10:46 |     37     4     |
جملاتی از سخنان ......جناب ..... در حین تبلیغات در مسجد حاجی معین اهر:الف: این اهر یک کارخانه هم ندارد اکثر مردم به نان روز محتاج هستند( ایکاش نوع کارخانه را هم مشخص میکرد که معلوم میشد شیر پزی یا ایران خودرو) اگر دیدید به خاطر کارخانه در تلویزیون دست وزیر را می بوسم بدانید که به خاطر آوردن امکانات است تا صبحها در چهار راه پلیس اهر یک کارگر هم در میدان به خاطرکار دیده نشود یا نمایندگان قبلی را به استخدام افراد نزدیک خود به ادارات متهم میکرد .
بلی الان کارخانجاتی در اهر دایر شده اند و وزیر دستش را نگذاشت ایشان ببوسد و اول صبح میدان فهله به جای سی چهل نفر همیشگی به یکصد نفر گسترش پیدا کردند زیرا محل شهرک صنعتی که با پیگیری های فراوان نماینده وقت مشکلات کاربری و محیط زیست و دارایی و امثالهم حل شده بود و خیابان کشی و قطعه بندی و زمین آماده منتظر سرمایه گذار بود و یک عده کارگر مشغول بودند با تلاش و عنایت ... ... به خرابه تبدیل شده است و افراد نزدیک....  در ادارات همچون دانشگاه آزاد هریس و اهر بکارگیری شده اند .

امیر
| 1388/12/26 - 19:47 |     6     36     |
سلام

یکی از عزیزان گفته اند که به نقاط قوت آقای دینی توجه نشد مگر ایشان نقطه قوتی هم داشتند!!عملکردش ضعیف بود بافصل جدیدی که باز شده شاهد تحولات اساسی خواهیم بوداز نماینده محترم فعلی ممنونیم که به مشکلات ما رسیدگی میکنند.

آرش-ج
| 1388/12/27 - 10:03 |     32     5     |
باسلام
ما هم منتظریم آثار این تحولات اساسی را ببینیم بر منکرش ... اما چه بگویم که سالی که نکوست از بهارش پیداست !!

ناشناس
| 1388/12/27 - 12:36 |     32     5     |
با سلام وتبریک سال جدید
امیدوارم این بحث هامنجر به افزایش آگاهی عمومی،باز شدن فضای نقدونقادی سالم و به شفافیت وپاسخگویی مسئولین امر بیانجامدودر انتخابات بحثها در موضوع واهمیت آن باشد چرا که گاها در مورد همه چیز صحبت می شود الا انتخابات برای مجلس
درپاسخ به نقد یکی ازشهروندان عزیزباید بگویم گیرم که آقای دینی ضعیف بودالان‹ تورا چه -سنه ننه› آیا تا کی میشود ماه را پشت ابر نگه داشت ایکاش کسانی که با هر وسیله ممکن ایشان را تخریب می کردندجمله ای نیز دردفاع خودو از هنر مندی خودشان وبرنامه هایشان می گفتند وباز هم منتظریم بگویندو....
مشکل امثال دینی اینست که بلد نبوددروغ بگوید بلد نبود بگوید ظرف یکسال فاصله اهر تبریز رااتوبان دو طبقه اش میکنم آنچه را انجام داده بود ویا میشد در چارچوب وظایف نمایندگی ومقررات وقوانین کشوربه انجام رسانیدرا می گفت
وعده های اشتغال، رفاه، ایجاد کار خانه های رنگارنگ ودهها مورد از این قبیل ....حرف های خوب دهن پرکنی است که کسی بدش نمی آید اما نماینده در این موارد جزئی ازیک کل است که اگرخوب تلاش و پیگیری کندمیتواند ازظرفیت های کشور برای منطقه خودبهره لازم راببرد

جواد
| 1389/1/1 - 01:32 |     31     0     |
سلام

امید است  سال89 سالی سرشار از موفقیت وسربلندی برای ایران درعرصه های مختلف به ویژه خبرهای خوش در ارتباط با توسعه وپیشرفت ارسباران باشد /به درود

ناشناس
| 1389/1/2 - 01:01 |     40     5     |
سلام مطالب خوب وقابل استفاده ای است باتوجه به اینکه امسال انتخابات شوراها رادرپیش داریم پیشنهاد مینمایم دراین مورد نیز مطالبی نوشته شود
متاسفانه درایام انتخابات شوراها ،برخی از کاندیداهای .... ....از احساسات مردم سوء استفاده وبرکرسی شورای شهر جلوس می نمایند والان وضع شهر اهر گواه این مدعاست
اگر امثال شماها میدانید ومحافظه کاری میکنید و چیزی به زبان نمی آرید نزد خدا مسئولید واگر نمیدانید لابد خودتان را به ان راه زدیدو...

ناشناس
| 1389/1/3 - 21:53 |     7     57     |
شما آقای مهندس عوض این همه تخریب کردن نماینده فعلی بهتره سرتون به کار خودتون گرم بشه.چه لذتی میبرید از اینکه با بیان این مطالب بیخودی برای خودتون حامی جذب میکنید.اگه مرد عملید بسم ا... وگرنه...
مطمئنا لذت خواهید برد وقتی سیل نظرات مخالف به سمت نظر بنده سرازیر بشن.نه/ یه پیشنهاد دوستانه هم دارم اونم اینه که رو دکمه های مخالف و موافق تعداد نظرات نوشته نشن.چون از نظر روانشناسی تو نظرات بقیه هم تاثیر میذاره.
در هر حال خدا شما را هدایت کند و مشغول کار و وظیفه خود ,مهندس متعهد متخصص .از الان سی چهل تا رای مخالف رو میبینم.

علی
| 1389/1/4 - 12:49 |     32     0     |
سلام
باید اطلاع رسانی در فضای آرام وآزاد باشد از نقد عالمانه ومطالب ارائه شده توسط اقای دینی ممنون هستم بدون انکه در مورد نظر موافق یا مخالف سایر عزیزان تایید یا تکذیب داشته باشم.

ناشناس
| 1389/1/10 - 15:04 |     31     2     |
با سلام وآرزوی توفیق
جالب است این ... درانتخابات ریاست جمهوری سنگ ... ... را به سینه می زد در مواضع خود مدام برنامه های دولت را زیر سئوال می برد اما درسخنرانی های خود دربین مردم ...و...همه کار های انجام شده را به نام خود ثبت می نمایدوهمه ناکارامدی هاو کمبود ها را به دولت نسبت می دهد ای کاش به جای تخریب دولت ومسئولین منطقه کمی هم یار ویاور آنها میشد و از چگونگی روند انجام پروژه ها وکارهااطلاع حاصل می کرد ایا این است ... خدمتگذارواین است نظارت مجلس و...

یک همشهری
| 1389/1/11 - 00:29 |     20     2     |
سلام

قلم های توانا باید بنویسند، چشم های بینا باید گواهی دهند، حقیقت را باید گفت،دلهای بیدار خود می فهمندوقضاوت می کنند امید که اینگونه بحثهاومطالب تداوم داشته باشد تامردم باآگاهی بیشتر سر نوشت خود را تعیین کنند ولو اینکه به ضرر امثال اقای دینی تمام بشود

ناشناس
| 1389/1/11 - 04:37 |     3     24     |

جناب مهندس ...ادب و مرام و معرفت رو از نماینده فعلی و طرفداراش یاد بگیر برو اینا رو بخون.اگه توهینی نسبت به کسی پیدا کردی بیا دوباره ... نویسی رو ادامه بده و گرنه که ... کن و برای همیشه زیاده نویسی رو رها کن.متاسفم برات انسان تحصیل کرده

Haji-reyhani.com

www. Hajireyhani.blagfa.com

www.ahar86.blagfa.com



ع-د
| 1389/1/12 - 16:09 |     12     1     |

سلام
اینجانب به عنوان یکی از فر هنگیان طرفدار سرسخت اقای مهندس دینی هستم واما درپاسخ به یکی از نظرات عزیزان :
در مناطق مشابه ما کار های بزرگ واساسی انجام می دهند متاسفم از اینکه بگویم :هفت شهر عشق را عطار گشت-ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم

کجایی برادر من؟ کدام توهین وکدام افترا در حق نماینده محترم انجام شده که اینگونه برآشفته اید!!بنده نوشته اقای دینی را سه بار خواندم اینکه ماباید افراد چاپلوس را از خود دور کنیم بد است!اینکه افراد بی کفایت نباید مسئولیت بگیرند بداست! اینکه مسئولیت ها ی مهم بایستی به دست افراد متعهد و متخصص داده شود بد است!اگر شعاراطرافیان ودوستان شماغیر ازاین است  بازحرف شما جای تامل دارد ! 

 اما اگر منظور شما بخش نظرات کار بران است بازاسمی از کسی به میان نیامده ظاهرا شما به مصداق« هر کسی از ظن خود شد یار من» قضاوت میکنید بر فرض هم اگر کسی تلویحا انتقاد داشته باشد نظرهای من و شما وامثال ما است که مسئولیتی متوجه اقای دینی نیست، خدا وکیلی فکر نمی کنید اندکی تندرفتید واگر به زعم شما از طرف کاربران این سایت توهینی به کسی شده آیا مطالب شما توهین آشکارانیست؟!

 البته هم اقای دینی وهم دیگر اقایان اگر از طرف کسانی مورد انتقاد قرار می گیرند باید دنبال رفع نقاط ضعف خود باشند به امید پیشرفت شهر ودیارمان انشاء ا...



کرمی
| 1389/2/9 - 22:45 |     0     0     |
با سلام

مادامی که تفکر ما بر مبنای شناخت از وظایف اصلی یک نماینده مجلس نباشد وصرفا برمبنای ظواهر و حرف های سطحی باشد امروز قهرمانمان زید وفردا امر وپس فردا ... خواهد بود به نظر من کسی که انتخاب می شود مشکل ندارد این ما انتخاب کنندگان هستیم که مسند امور را دست افرادی بدون آنکه برنامه ای داشته باشند ، میدهیم وپس از انتخاب به جای حمایت مرتب بد گویی و ... میکنیم و...

دهیار هریس
| 1389/5/22 - 23:12 |     0     0     |

سلام
چرانماینده های ما فقط به فکرازمیان برداشتن رقبای خود هستند .چرارقابت سالم نمیکنن.مگه میشه با عوض کردن رییس اداره ای رای مردم را جلب کرد.



ناشناس
| 1389/8/22 - 17:56 |     0     0     |
باسلام برادرعزیزگذشت زمان صداقت شماراروشن کردوبدگوی دیروزامروزمنفورشده است

ghasemi
| | 1391/8/11 - 17:08 |     0     0     |
نمایندگان محترم اصلا به فکر بعضی از جوانها نیستند مثلا تا حالا برای لیسانس های نمایندگان محترم مجلس تا کنون برای لیسانس های کتابداری هیچ فکری نکرده اند مخصوصا خانم های کتابدار محجبه که نم توانند مغازه کتابفروشی داشته باشند جای این گروه در کتابخانه های مدارس است رهبر بیشتر از نمایندگان به فکر ما هستند اما چه فایده قانون استخدام یا بکار گیری مارا باید نمایندگان محترم تصویب کنند که متاسفانه مارا فراموش کرده اند

ناشناس
| 1391/9/26 - 20:54 |     0     0     |
نمایندگان مومن باید قشر ضعیف واسیب پذیر جامعه مخصوصا جوانان بی کار وبی بضاعت را از عملکرد خود راضی کنند تا در پیشگاه خداروسفیدشوند

ناشناس
| 1391/9/26 - 21:06 |     0     0     |

نمایندگان محترم باید قانونی وضع کنند که کسی دوشغل در دستگاه دولت نداشته باشد حتی به شکل ساعتی و..............تاجا برای جوان ها باز بشود وبکار گیری این نیرو ها به خاطرنپرداختن بیمه وباز نشستگی و...تجاوز به حقوق جوانها ست زندگی برای همه سخت است پس این گروه کار کرده باید هرچه زودتر جا راخالی کنند وباسختی ونداری مثل بقیه بسازند



ناشناس
| 1395/1/18 - 09:34 |     0     0     |
شماکه نمی تونین قانون مصوب خودتون مثل استخدام پیش دبستانی به اجرا دربیارین برای چی نماینده شدین وحقوق کلان میگیرین


نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
کلیه حقوق محفوظ است، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
info@dini-v.com
پشتیبانی توسط: خبرافزار