تلکس وب سايت شخصي ولي اله ديني: روز جمعه هرنامزدي كه رئيس جمهور اسلامي ايران شود نيازمند راي بالاي مردم است
یکشنبه، 10 تیر 1403 - 14:38 کد خبر: 985
مردم اين كشور شايسته بهترين ها هستند و حق طبيعي آنها يك زندگي بهتر و بي دغدغه است و اين موضوع علي رغم همه مشكلات و دلخوري هايي كه ممكن است وجود داشته باشد ، در مشاركت بالاي مردمي شكل مي گيرد.
عدم مشاركت و قهر با صندوق هاي راي ضمن اينكه خود تحريمي و عدم استفاده از تمام ظرفيت هاي كشورمان را در داخل برايمان به ارمغان مي آورد ، رفاه ، آرامش و آسايش بيشتر و ارتباط با دنياي پيراموني را از اين شرايط فعلي كه هست بهتر نمي كند.
بياييد قهر را كنار بگذاريم زيرا براي خلق آينده اي بهتر و روشن تر براي خود و عزيزانمان راهي جز مشاركت نيست و روز جمعه هرنامزدي كه رئيس جمهور اسلامي ايران شود نيازمند راي بالا به عنوان پشتوانه مهم مردمي در جمهوريت كشورمان خواهد شد.
برگشت به تلکس خبرها