صفحه اصلی     زندگی نامه     تماس با من     پیوندها  
چهارشنبه، 14 آبان 1404 - 07:54   
  تازه ترین اخبار:  
 
- اندازه متن: + -  کد خبر: 937صفحه نخست » یادداشت ها و نوشته های مدیر سایتسه شنبه، 24 مرداد 1402 - 10:59
بافت فرسوده اهر و فرصت های سرمایه گذاری که ازدست رفت؟
چرا بافت فرسوده اهر با استفاده از تسهیلات فاینانس نوسازی نشد؟ و چرا هتل سه ستاره سازمان گردشگری اهر که شهرداری اهر نیز با دادن زمین طرح در سرمایه گذاری این پروژه مشارکت داشت، در مرحله تسطیح زمین ماند و زمین به یک نهاد دیگری داده شد؟ در همین راستا یادداشتی به شرح ذیل در سال 89 در این وب سایت درج شده است که درنوع خود قابل توجه است
  
نماینده اهر و هریس در مجلس:
بافت فرسوده اهر با استفاده از فاینانس نوسازی می‌شود
 
بافت فرسوده اهر با استفاده از فاینانس نوسازی می‌شودنماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی گفت: با مصوبه شورای اقتصاد و با استفاده از تسهیلات خارجی (فایناس) فاز اول‌ بازسازی بافت فرسوده شهر اهر‌ با معادل ارزی 9 میلیارد و 100 میلیون ریال نوسازی می‌شود.تیتر خبر مذکور ...
  

 در دی ماه سال 1385 در خروجی خبر گزاری ها قرار گرفت از آن تاریخ  تاکنون بیش از چهار سال می گذرد متن خبر به این شرح می باشد :

«ولی‌الله دینی در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در تبریز افزود:‌ به منظور نوسازی بافت فرسوده شهر اهر با مجوز و موافقت شورای اقتصاد و تخصیص معادل اعتباری ارزی در مرحله اول 9 میلیارد و 100 میلیون ریال عملیات اجرایی نوسازی بازار کفاشان و سرپوشیده اهر که فاز اول این پروژه در شهرستان اهر است، آغاز می‌شود.

وی اضافه کرد: از دو سال پیش کار مطالعاتی ترمیم و بازسازی بافت‌های فرسوده شهر اهر با مدیریت شهرداری اهر در قالب 3 مرحله آغاز شده بود که با اتمام فاز اول مطالعاتی و تأیید وزارت کشور به شورای اقتصاد ارائه شده که در آخرین جلسه شورای اقتصاد به همراه 5 شهر دیگر مطرح و به تصویب رسید.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ‌اجرای این پروژه را در شهر اهر کمک به رونق اقتصادی منطقه و درآمد‌زایی برای عموم شهروندان عنوان کرد و اظهار داشت: اکثر ابنیه مزبور و نزدیک به 80 درصد از اماکن عمومی و مسکونی شهرستان بالای عمر 40 سال بوده و نیاز به امتیازات بیشتر برای ایمن سازی و ترمیم بافت‌های فرسوده شهری است که پیگیری‌های لازم از وزارت کشور و مسکن شهرسازی انجام شده و امید است با تخصیص اعتبارات بیشتر در فازهای بعدی شاهد تداوم نوسازی در بافت‌های فرسوده باشیم‌.

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی در پایان همچنین از آغاز عملیات اجرایی هتل 3 ستاره سازمان گردشگری شهر بزرگ بازی و پارک فرهنگی این شهر در ایام الله دهه فجر خبر داد. »

انتظار می رفت با آغاز به کار سومین دوره شورای اسلامی شهر اهر در اردیبهشت ماه سال 1386 ،که اعضای محترم شورا عموما با شعار تغییر... بر مسند مسئولیت پا گذاشته بودند و همچنین باتوجه به برنامه های اعلام شده از طرف این عزیزان اینگونه پروژه ها با سرعت عمل بیشتری دنبال می شد . علی رغم حمایت های دولت و موافقت شورای محترم اقتصاد با استفاده از تسهیلات فاینانس برای نوسازی و بهسازی محدوده بازار اهر ، به نظر میرسد اجرای این طرح اساسی به کلی فراموش شده است؟!

 

   
  

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
کلیه حقوق محفوظ است، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
info@dini-v.com
پشتیبانی توسط: خبرافزار