صفحه اصلی     زندگی نامه     تماس با من     پیوندها  
جمعه، 10 فروردین 1403 - 00:10   
  تازه ترین اخبار:  
 
- اندازه متن: + -  کد خبر: 479صفحه نخست » اخبار ، یادداشت ها و مقالات برگزیدهچهارشنبه، 28 خرداد 1393 - 23:07
حس خوب اعتماد
حس خوب اعتمادتلفن زنگ زد. گوشی را برداشتم و گفتم: واحد خدمات عمومی بفرمائید. جوابی نداد! سخنم را تکرار کردم. باز هم چیزی نگفت. در آخرین لحظه که خواستم گوشی را بگذارم صدای خانمی را شنیدم که گفت: پس آنجا واحد خدمات عمومی است؟ معذرت می خواهم، من این شماره را در موبایل همسرم پیدا کردم اما نمی دانستم مال چه کسی است! فکرش را بکنید که اگر تلفنچی بجای واحد خدمات عمومی سخن دیگری می گفت چه اتفاقی می افتاد؟
  

بوق ممتد تلفنی که بی جواب می ماند، دریافت پیامک در زمانی غیر متعارف، تأخیر در مراجعت به خانه، صدای ناشناسی پشت تلفن و ... هر یک به تنهایی می تواند تلنگری کوچک برای دعوایی تمام عیار باشد. مشکلات درست در همین لحظه شروع می شود و با یک سوتفاهم ساده، ممکن است همسرتان اعتماد چند ساله اش را از دست بدهد. البته اگر کمی به گذشته برگردید و نگاهی به اصول اعتمادسازی در زندگی مشترک بیندازید، می بینید که همه چیز از اینجا شروع نشده؛ ممکن است همه رفتارهایی که پیش از این به نظرتان ساده و بی اهمیت می رسیدند، امروز به جان زندگی تان افتاده و از همسر آرام و منطقی شما، فردی شکاک ساخته باشد. یکی از اصول اولیه زندگی مشترک، اعتماد داشتن افراد به یکدیگر است. اگر زوجین نسبت به یکدیگر اعتماد نداشته باشند، زندگی در چنین شرایطی دشوار و در مواردی غیر ممکن خواهد بود. به عبارت دیگر چرخهای زندگی بر محور اعتماد افراد نسبت به یکدیگر می چرخد. زن و شوهر باید در همه ابعاد زندگی، خواه مالی و یا اخلاقی و ناموسی به یکدیگر اعتماد داشته باشند تا بتوانند زندگی را اداره نمایند.
پایه و اساس هر نوع رابطه ای اعتماد و احترام متقابل می باشد بدیهی است که در رابطه زناشویی زن ومرد باید زمینه های اعتماد را برای یکدیگر فراهم کنند که کمترین خللی در صفا و صمیمیت آن ها وارد نشود. اعتماد کردن یک جاده دو طرفه است. شما در صورتی می توانید اعتماد فرد مقابل را به خود جلب نمایید که ابتدا خودتان به وی اعتماد داشته باشید.
اگر دوست ندارید درآینده گرفتار شک همسرتان شوید بهتر است قوانین اعتماد به یکدیگر را بشناسید و برای عملی کردن آن و ریشه کن نمودن شک در زندگی مشترک تان دست به کار شوید. هر فرد در زندگی، به یک سرمایه گذاری برای ایجاد اعتماد نیاز دارد. برای دستیابی به این مهم در زندگی موقعیتی برابر با همسرتان برقرار کنید و به او اطمینان دهید که خواسته هایش به اندازه خواسته های شما اهمیت دارد. اگر شما دوست دارید در مورد تصمیمات مهم زندگی او اظهار نظر کنید باید به او هم حق دهید که در مورد شیوه زندگی تان نظر دهد و انتظار تغییراتی را داشته باشد، حریم خصوصی او را بپذیرید و سعی نکنید به بهانه عشق مدام از او باج بگیرید و برای زندگی اش حد و مرز تعیین کنید. اعتماد را به زور نمی توان به دست آورد. اگر همسرتان در شما حس اعتماد را ایجاد کرده است، پس دیگر نیازی به چک کردن مدام او ندارید. شما می توانید با ذکاوت زندگی مشترک تان را زیر نظر بگیرید اما حق ندارید به بهانه به روز کردن اعتمادتان، مدام در تعقیب و گریز باشید و به عرصه خصوصی زندگی او مثل تلفن همراه یا ایمیلش سرک بکشید. اگر از ابتدای زندگی شروع به کنترل همسرتان بکنید از ترس اینکه مبادا او روزی نسبت به شما غیر متعهد شود، در واقع ناخودآگاه او را به سمت غیرمتعهد شدن سوق داده اید.

 

خراسان - مورخ سه‌شنبه 1393/03/27 شماره انتشار 18712
نویسنده: مهدی یاراحمدی خراسانی

   
  

نظرات کاربران: 2 نظر (فعال: 2 ، در صف انتشار: 0، غیر قابل انتشار: 0)
مرتب سازی بر حسب ( قدیمیترین | جدیدترین | بیشترین امتیاز | کمترین امتیاز | بیشترین پاسخ | کمترین پاسخ)
ناشناس
| 1393/3/28 - 23:40 |     0     0     |
من حتی اگر همسرم را با یک خانم در خیابان ببینم باز هم به او شک نمیکنم

همکار
| 1393/3/29 - 14:22 |     0     0     |

در جامعه‌ای که ممکن است هر روز مشکلی در اثر بی‌صداقتی برای افراد پیش آید، خانواده با ایجاد فضایی امن و با اعتماد، احساس آرامش و امنیت را فراهم می‌کند. در شرایط عادی، اعتماد به همسر می‌تواند آرامش و احساس امنیت را تقویت و شرایط روحی متعادل‌تری برای خانواده فراهم کند.

در زندگی، بدون تردید مشکلاتی برای افراد پیش می‌آید. داشتن فردی معتمد و نزدیک و در دسترس در هر شرایطی می‌تواند به طرق مختلف فشار مشکلات را کم کند. در بسیاری موارد بیان نکردن یک مشکل به دلیل عدم اعتماد مشکل را حاد‌تر می‌کند. فردی که خود درگیر مشکل است، گاه به دلیل درگیری و نزدیکی شدید با موضوع، نمی‌تواند نگاه کلی‌تری به مسأله داشته باشد و قدرت تحلیل مسأله را از دست می‌دهد. اما فردی که درگیری شدید با مسأله ندارد، می‌تواند مسأله را تحلیل و بررسی کند. در برخی موارد، نداشتن فرد معتمد باعث می‌شود که فرد به تنهایی درگیر مسأله‌ی خود بماند و نتواند برای حل مسأله‌اش اقدامی‌کند. همسری معتمد باعث می‌شود که فرد مساله را بازگو کند و چه بسا که راه حلی از فردی که دلسوز اوست پیشنهاد شود. در بسیاری موارد تعریف یک مساله باعث می‌شود که ابعاد مساله برای فرد روشن شود یا با سوالاتی که در باره مساله می‌شود مساله بهتر تعریف شود. بنابراین در شرایطی هم که همسر نتواند راه‌حلی مطرح کند، منجر به باز شدن مسأله و روشن شدن ابعادی از آن می‌شود که این احتمال حل مساله را افزایش می‌دهد. همچنین بیان مشکل برای فردی معتمد و دلسوز با کاهش اضطراب می‌تواند احتمال حل مساله را افزایش دهد. اعتماد در خانواده باعث می‌شود به طرق مختلف امکان حل مسائلی که پیش می‌آید بیشتر شود.

در زندگی مشترک بسیاری از مشکلات، دلخوری‌ها و درگیری‌ها ریشه در بی‌اعتمادی دارد. در صورت وجود اعتماد بین زوجین، حتی اگر حرفی ناخوشایند یا رفتاری نامطلوب مشاهده شود، تعبیر بدی نخواهد داشت و حداکثر ممکن است منجر به ارائه‌ی توضیحاتی شود. همچنین شکاکی‌ها و بی‌اعتمادی‌های بیان نشده در خانواده، می‌تواند منجر به رفتارهای تلافی‌جویانه و خشمگینانه شود و مشکلات را حاد‌تر کند. بنابراین وجود اعتماد باعث می‌شود در خانواده، مشکلات به شدت کاهش یابد و گاهی منجر به ارائه‌ی برخی توضیحات و روشنگری‌ها شود.

اعتماد بین زوجین، محبت بین آن‌ها را زیاد می‌کند. بین زوجین کشش ایجاد می‌کند و حس تنهایی را کاهش می‌دهد. در صورت نبوى اعتماد بین زوجین، هر کدام در کنار دیگری احساس تنهایی می‌کند و این احساس تنهایی می‌تواند حتی زمینه‌ی بروز برخی روابط ناسالم را فراهم کند. اعتماد بین زوجین در شرایط عادی، آرامش و امنیت فراهم می‌کند. اگر همسرتان به شما اعتماد داشته باشد باید در طول مدت معناداری از زمان با شما احساس راحتی و امنیت کند. برای ایجاد جو امن در منزل بهتر است به همسرتان به شکل کلامی و غیرکلامی آسیب نزنید و با او صادق و روراست باشید.




نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
کلیه حقوق محفوظ است، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
info@dini-v.com
پشتیبانی توسط: خبرافزار