صفحه اصلی     زندگی نامه     تماس با من     پیوندها  
جمعه، 7 اردیبهشت 1403 - 18:43   
  تازه ترین اخبار:  
 
- اندازه متن: + -  کد خبر: 556صفحه نخست » اخبار ، یادداشت ها و مقالات برگزیدهیکشنبه، 27 مهر 1393 - 18:59
تازه های دنیای فناوری اطلاعات
به باریک ترین تبلت جهان سلام کنید
به باریک ترین تبلت جهان سلام کنیدپل از جدیدترین تبلت های سری ایر محبوب خود با نام “آیپد ایر ۲″ رونمایی کرد. ایر جدید به سنسورهای تاچ آی دی اپل مجهز شده و در ضخامت نیز کاهش فوق‌العاده‌ای به خود دیده است. تبلت جدید اگرچه شباهت بسیاری به نسل پیشین خود دارد، اما دارای ضخامتی ۶.۱ میلی متری است که نسبت به آیپد ایر اصلی با ۷.۵ میلی متر ضخامت، ۱۸ درصد کاهش به خود دیده است. این تبلت همچنین نخستین مدل آیپدهایی خواهد بود که در رنگ طلایی به بازار خواهد آمد.
  

ایر ۲ در اندازه صفحه نمایش همچنان ۹.۷ اینچ باقی مانده، اما بدون شک در کیفیت ارتقا پیدا کرده است. مهم‌تر از همه یک پوشش ضدانعکاسی بر روی صفحه نمایش قرار داده شده که به ادعای اپل می‌تواند تا ۵۶ درصد از میزان انعکاس آن بکاهد. چنین بهبودی خواندن و مشاهده صفحه نمایش در روز و زیر نور آفتاب را آسان تر خواهد کرد.

 

 

 به باریک ترین تبلت جهان سلام کنید

 


اما گذشته از دارابودن کمترین میزان ضخامت که اپل در تعریف آن از جمله “باریک‌ترین تبلت دنیا” یاد می‌کند، شاید مهم‌ترین ویژگی جدید ایر جدید در اضافه شدن تاچ آی دی باشد. این نخستین باری است که اپل یک تاچ آی دی بر روی تبلتی قرار می‌دهد.


اپل دوربین ایر ۲ را نیز به شکل قابل ملاحظه ای ارتقا بخشیده است. سنسور عقب این تبلت حالا ۸ مگاپیکسلی و دارای دیافراگمی f2.4 است.

 

به باریک ترین تبلت جهان سلام کنید


اپل در آیپد ایر ۲ یک پردازنده جدید A8X به کار برده است؛ ورژنی قدرتمندتر شده نسبت به چیپ A8 به کار رفته در آیفون ۶ که ۶۴ بیتی است و به گفته اپل ۴۰ درصد سریع تر از آیپد ایر اصلی با پردازنده A7 می‌باشد.



iMac جدید اپل معرفی شد : صفحه نمایش رتینا با رزولوشن ۵K


اپل در کنار آیپد ایر جدید خود از جدیدترین نسل کامپیوترهای آی مک نیز رونمایی کرد. توصیف‌های حامل “ترین ها” در این محصول نیز ادامه داشته و اپل با ارائه این کامپیوتر ۲۷ اینچی “بالاترین رزولوشن صفحه نمایش” با اندازه ۵۱۲۰×۲۸۸۰ پیکسل را بر روی آن سوار کرده است.

 

 

به باریک ترین تبلت جهان سلام کنید


 پیش از این بالاترین رزولوشن آی مک های ۲۷ اینچی دارای رزولوشنی ۲۵۶۰×۱۴۴۰ پیکسلی بودند. اپل متذکر شده که این میزان پیکسل هفت برابر بیش از میزان مشاهده شده در یک تلویزیون اچ‌دی و همچنین ۶۷ درصد بیش از صفحه نمایش‌های ۴K پیکسل دارد. اپل آن را صفحه نمایش “رتینای ۵K” نامیده است.

 

با وجود چنین رزولوشن خیره کننده ای، مدل جدید همچنان ۵ میلی متر ضخامت خود در حاشیه را حفظ کرده و به ادعای اپل ۳۰ درصد نیز مصرف انرژی پایین‌تری دارد. اپل چیپی جدید برای هدایت صفحه نمایش به کار برده و تکنولوژی‌های جدیدی به نام Oxide TFT و یک منبع نور پس زمینه با مصرف انرژی کمتر نیز از سوی اپل در ساخت آن بهره گرفته شده است.


مایکروسافت، ویندوز جدید خود را برای دانلود عرضه کرد تا علاقه‌مندان بتوانند از ویندوز 10 استفاده کنند.


ویندوز جدید این شرکت در فرم فایل .iso در اندازه‌های 2.9 تا 4 گیگابایت ارائه می‌شود و باتوجه به زبانی که انتخاب می‌شود، ارائه می‌شود. هر دو نسخه 32 و 64 بیتی این ویندوز در دسترس است، اما اکنون فقط زبان‌های انگلیسی، چینی و پرتغالی آن برای دانلود وجود دارد.


مایکروسافت به کاربران خود هشدار داده پس از نصب این نسخه پیش‌نمایشی، قادر به استفاده از پارتیشن ریکاوری اصلی رایانه نخواهند بود و از آنان خواسته تا قبل از نصب ویندوز 10 نسخه پیش‌نمایش، درایو دی وی دی یا درایو یو.اس.بی ریکاوری ایجاد کنند.


این غول نرم افزاری بتازگی ویندوز 10 را در کنفرانس خبری یک‌ساعته‌ای معرفی کرد که در آن مدیران این شرکت تغییرات ایجاد شده از ویندوز 8 و فواید آنها را برای مشتریان توضیح دادند.


ایستگاه‌های شارژ تلفن‌همراه
 
با همه‌گیر شدن استفاده از تلفن‌های همراه، باجه‌های تلفن عمومی در سطح شهرها دیگر کارایی ندارد، اما در لندن از این باجه‌ها استفاده جالبی می‌شود.


شش باجه‌ تلفن عمومی لندن تا به حال ایستگاه‌هایی برای شارژ تلفن‌های همراه شده‌اند. این سرویس رایگان که به نام سولار باکس یا اتاقک خورشیدی نامیده می‌شود، از انرژی خورشیدی برای شارژ موبایل‌ها استفاده می‌کند. در هر ایستگاه چند کابل شارژ وجود دارد که متناسب با انواع تلفن‌های همراه بوده و دارندگان موبایل که در انتظار شارژ شدن تلفن خود هستند، می‌توانند از طریق مانیتوری که در آنجا قرار دارد، به تماشای تبلیغات بپردازند تا تلفن‌شان شارژ شود.

 

 

به باریک ترین تبلت جهان سلام کنید

 

 

سولار باکس می‌تواند در روز بیش از صد تلفن را شارژ کند. گفتنی است از زمان ارائه این سرویس، در مدت یک ساعت شش نفر از این سرویس استفاده می‌کنند که نشان‌دهنده لزوم ارائه چنین خدماتی در سطح شهر است. ایده این کار را دو دانشجوی رشته جغرافیا ارائه داده‌اند.

 

پوست مصنوعی هوشمند
 
دنیای فناوری آرام آرام از حصار گجت‌ها خارج و مستقیم وارد بدن انسان می‌شود. به عنوان نمونه دانشمندان دانشگاه ایلینویز پوست مصنوعی ساخته‌اند که قادر است وضعیت پوست و قلب انسان را زیر نظر بگیرد.

 

این قطعه پوست پنج سانتی‌متری جوری طراحی شده تا قابل تشخیص نباشد، البته صفحه‌ای همچون یک نمایشگر دارد که می‌تواند دمای پوست و نبض جریان خون را که نشانگر سلامت قلب است، دریافت کند. به این ترتیب با درک هرگونه تغییر در دما یا ضربان قلب، نمایشگر روی پوست با تعویض رنگ به فرد هشدار می‌دهد؛ ضمن این‌که اطلاعاتی را به دستگاه جانبی خود هم می‌فرستد.

قفل هوشمند
 
یکی از مهم‌ترین بخش‌های یک خانه هوشمند قفل درِ آن است. اکنون گروهی جوان خلاق قفل هوشمندی ساخته‌اند که به جای دستگیره، زیر در و روی زمین نصب می‌شود.

 

 

به باریک ترین تبلت جهان سلام کنید

 


این قفل لبه کرکره شکلی دارد که با باز شدن مثل یک مانع پشت در قرار می‌گیرد و باز شدن آن را غیرممکن می‌کند. قفل هوشمند از سوی بلوتوث یا وای ـ فای به تلفن هوشمند متصل می‌شود و اجازه کنترل با گجت‌های هوشمند را به صاحب خانه می‌دهد.

 

هوش مصنوعی با قدرت یادگیری
 


فناوری هوش مصنوعی کاربرد‌های گسترده‌ای دارد، برای مثال در آموزش خلبانی، بازی‌های رایانه‌ای و موارد دیگر.

 

با این حال این فناوری هر چه باهوش باشد، باز هم فاصله زیادی با کمترین میزان از هوش انسانی دارد. اما گروهی دانشمند سوئدی سیستمی ابداع کرده اند که مدعی است به اندازه قدرت ادراک یک بچه در حال یادگیری هوشمند است. این سیستم هوش مصنوعی می‌تواند ریاضی، منطق و گرامر ابتدایی را بدون هیچ پیش زمینه و اطلاعاتی که از قبل به آن داده شده فرا بگیرد و از خود مدل‌های جدیدی هم ارائه کند.


اپلیکیشن مکالمه مکتوب برای ناشنوایان درتلفن همراه


       
محققان آمریکایی برای ناشنوایان اپلیکیشنی ابداع کرده اند که گفت و گوها را به لغات مکتوب تبدیل کرده و آنها را بر روی صفحه نمایش تلفن هوشمند به نمایش می گذارد.

چهار دانشجوی فارغ التحصیل دانشگاه سانفرانسیسکو و برکلی در آمریکا که خود نیز مشکل شنوایی دارند، اپلیکیشنی به نام Transcense ابداع کرده اند که می تواند مکالمات را حتی زمانی که همه با هم صحبت می کنند، به لغات مکتوب تبدیل کرده و آنها را بر روی صفحه نمایش یک تلفن هوشمند نشان می دهد.

آنها می گویند: این اپلیکشین به ناشنوایان کمک می کند تا مکالمات اطرافشان را درک کنند و بتوانند فعالانه در این گفت و گو ها مشارکت کنند.

 

 

به باریک ترین تبلت جهان سلام کنید



برای کار با این اپلیکیشن باید آن را به تلفن وصل کرد سپس این اپلیکیشن میکروفون های تلفن را فعال می سازد تا گفت و گوهایی که در اطراف آن انجام می شود را به درستی ضبط کند.

این اپلیکیشن با استفاده از یک الگوریتم تشخیص صوت، صداهای افرادی که در کنار آن صحبت می کنند را تشخیص می دهد و گفت و گوهای هر فرد را با یک رنگ نمایش می دهد.

این کار به کاربر کمک می کند تا متوجه شود که چه کسی در حال صحبت است .

همچنین فرد ناشنوا با استفاده از این اپلیکیشن می تواند از یک صدای دیجیتال استفاده کرده و با افراد اطراف خود گفت و گو کند یا توجه تمامی افراد حاضر اطراف خود را از طریق تلفن هوشمندشان جلب کند.

 

باتری هایی که گجت شما را با سرعت برای 20 سال شارژ می کنند
       

باتری هایی که به سرعت شارژ می شوند، بسیار کارآمد هستند. اما مدت زمان نگه داشتن شارژ هم مهم است. چرا لازم است که باتری های خود را و در برخی موارد حتی دستگاهتان را هر چند سال یکبارعوض کنید؟

شاید اگر محققان دانشگاه نانیانگ دست به کار شوند دیگر هرگز در عملکرد و عمر دستگاه هایتان با مشکل مواجه نشوید. این پژوهشگران باتری های لیتیوم یونی را تولید کرده اند که تنها در 2 دقیقه تا 70 درصد شارژ می شوند، اما چنانچه گفتیم میبایست تا 20 سال نیز این شارژ را نگه دارند. یعنی چتدین برابر بیشتر از مقداری که لبتاب و گوشی همراه کنونی شما می تواند شارژ نگه دارد. راز این کار در استفاده از لوله های کوچک تیتانیوم دی اکسید برای قطب منفی به جای استفاده از گرافیت می باشد. هر دوی این موارد عکس العمل های شیمیایی باتری را تسریع می بخشند که اولی به جای 500 دوره معمول، این کار را با 10.000 دوره شارژ انجام می دهد.

 

 

به باریک ترین تبلت جهان سلام کنید

 


هنوز زمان مشخصی برای عرضه این باتری ها به بازار تعیین نشده است، اما لوله های کوچک تیتانیوم را می توان به آسانی ساخت و نسبتا ارزان قیمت هستند. عرضه این باتری ها تاثیر عمیقی بر دنیای فناوری خواهد داشت. در ابتدا، عرضه آنها جلوی از کار افتادگی خیلی از دستگاه ها را خواهد گرفت.

 

تنها زمانی که دیگر به وسایلتان نیاز نداشته باشید آنها را جایگزین خواهید کرد و نه به خاطر اینکه دیگر نمی توانند شارژ نگه دارند. همچنین تاثیر زیادی در صنعت ماشین های برقی خواهند داشت – در صورت عرضه آنها باتری های شما در چند دقیقه و نه چند ساعت شارژ خواهند شد و دیگر لازم نیست تا زمانیکه وقت تعویض خود دستگاه فرا برسد، قطعه ای گرانقیمت را در آن جایگزین کنید.

منبع:اعتدال

   
  

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
کلیه حقوق محفوظ است، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
info@dini-v.com
پشتیبانی توسط: خبرافزار