صفحه اصلی     زندگی نامه     تماس با من     پیوندها  
پنجشنبه، 6 اردیبهشت 1403 - 15:54   
  تازه ترین اخبار:  
 
- اندازه متن: + -  کد خبر: 155صفحه نخست » یادداشت ها و نوشته های مدیر سایتدوشنبه، 15 اسفند 1390 - 00:30
رعایت اخلاق انتخاباتی بعد از انتخابات
...حال که انتخابات مجلس نهم به پایان رسید، در پاسداشت و تکریم این حضور مردمی، باید قدردان و مدیون آنها بود ملتی که همه سختی‌ها را به جان خریده است تا این انقلاب پابرجا بماند... رعایت اخلاق انتخاباتی فقط در دوران رقابت معنا پیدا نمی‌کند، بلکه بعد از برگزاری انتخابات و مشخص شدن نمایندگان نیز باید این اخلاق از سوی همه کسانی که نامزد بودند، رعایت شود...اگر کسی منتخب مردم نشد و مردم به وی رای ندادند نباید ناامید شود و چنین تصور کند که صندلی بهارستان متعلق به وی بوده و این حق از او سلب شده است. بسیاری در ادعا می‌گویند که باید بعد از انتخابات رقابت به رفاقت تبدیل شود، اما متأسفانه در عمل کمتر شاهد چنین مسئله ای هستیم و ...
  

ملت ایران با حضور خود در تمام صحنه‌های انقلاب، دفاع مقدس، انتخابات، راه پیمائی‌هائی که برای اعلام وفاداری به نظام جمهوری اسلامی ضرورت دارد و هر اقدام دیگری که به استقلال میهن و حفاظت از آرمان‌ها و ارزش‌ها لازم است، همواره به وظیفه خود عمل کرده است .انتخابات مجلس نهم نیز مانند سایر انتخابات گذشته با حضور حماسی مردم به پایان رسید و برنده واقعی آن ملت عزیز ایران اسلامی است.

این حضور پرشکوه و پابرجا، لبیک قاطع به فراخوان مقام معظم رهبری است که مردم شیفته فرزانگی و فرهیختگی او هستند.سلسله سخنان پربار رهبر معظم انقلاب در این مدت، جایگاه رهبری و ولایت ایشان را والاتر و بالاتر، نشان داد و مردم به پاس قدردانی و شکرانه این وجود نازنین، به پای صندوق‌ها آمدند و بار دیگر حماسه‌ای آفریدند تا تاریخ به خود ببالد. 

حال که انتخابات مجلس نهم به پایان رسید، در پاسداشت و تکریم این حضور مردمی، باید قدردان و مدیون آنها بود ملتی که همه سختی‌ها را به جان خریده است تا این انقلاب پابرجا بماند.

اینک ذکر این نکته ضروری است که رعایت اخلاق انتخاباتی فقط در دوران رقابت معنا پیدا نمی‌کند، بلکه بعد از برگزاری انتخابات و مشخص شدن نمایندگان نیز باید این اخلاق از سوی همه کسانی که نامزد بودند، رعایت شود و بعد از اعلام نتایج همه دست در دست هم برای آبادانی و پیشرفت کشور در کنار هم تلاش کنند به ویژه آنکه افراد پیروز در عرصه رقابت انتخاباتی مجلس نهم با پرهیز از هرگونه غرور وتکبر در برخوردها و تصمیم گیری های خود دچار افراط و تفریط نشوند.

آنچه مسلم است خروج از چارچوب‌های قانونی، شرعی و عرفی در ایام انتخابات ودرهزینه‌های تبلیغات انتخاباتی توسط داوطلبان نمایندگی مجلس امری نکوهیده و مذموم است و از این دسته بدتر، کسانی هستند که از حدود اخلاق و موازین شرعی در تبلیغات انتخاباتی تجاوز کرده و برای اثبات خود، به تخریب رقبای خود روی می آورند. زشتی و زیان بار بودن کار این افراد، به مراتب بدتر و خطرناک‌تر از کار زشت دسته اول است. آنها به اسراف و تبذیر و مصارف نادرست مالی روی می آورند که معلول انحرافات فرهنگی و فکری است ولی اینان با تخریب این و آن نشان می دهند که در زیربناهای فکری و فرهنگی دچار مشکل هستند، چیزی که علت تمام مشکلات جامعه است. اگر قرار باشد جامعه اصلاح شود، حرکت اصلاحی باید از همین نقطه آغاز گردد.متاسفانه افرادی که با اینگونه  اعمال و رفتار وارد رقابت انتخاباتی می شوند ، بعد از برگزاری انتخابات رقابت‌ها و در نوع افراطی آن تخریب‌ها و توهین‌ها همچنان ادامه پیدا می کند . در حالی که اگر حضور نامزدها در عرصه ی رقابت فقط به دلیل منافع ملی باشد، نباید شاهد این‌گونه مسایل باشیم. رفتن به مجلس باید فقط برای جامه عمل پوشاندن به خواست‌ها و نیازهای مردم باشد، نه این که فردی برای تأمین حقوق شخصی و فردی خویش به مجلس برود که در این صورت مشخص است که دیگر مجلس در رأس امور نخواهد بود.

علاوه بر این، اگر کسی منتخب مردم نشد و مردم به وی رای ندادند نباید ناامید شود و چنین تصور کند که صندلی بهارستان متعلق به وی بوده و این حق از او سلب شده است. بسیاری در ادعا می‌گویند که باید بعد از انتخابات رقابت به رفاقت تبدیل شود، اما متأسفانه در عمل کمتر شاهد چنین مسئله ای هستیم و می‌بینیم بعد از مشخص شدن نتایج، افرادی در فضای رقابت انتخاباتی باقی می‌مانند و گاهی تخریب‌ها و توهین‌ها حتی چند ماه بعد از انتخابات ادامه دارد، حال اگر رقابت سنگین‌تر باشد این داستان برای ماه های بیشتری ادامه می یابد و کدورت و دشمنی بیشتر می نمایاند تا جایی که منطقه ای برای چندین ماه از این فضا خارج نمی‌شود که این وضع هزینه‌های زیادی به جامعه تحمیل می نماید.

پس اگر زمانی دریک انتخابات از طرف مردم انتخاب و مورد قبول اکثریت واقع می شویم همان طوری که انتظار داریم بقیه رقبا و گروه ها به رای و نظر مردم احترام قائل شوند و پایبند قانون باشند درست در نقطه مقابل آن نیز اگر در انتخابات دیگری بنا به هر دلیلی مورد پذیرش اکثریت قرار نگرفتیم آنجا نیز باید به خواست و اراده مردم احترام بگذاریم و پایبندی خود را در عمل به قانون به اثبات رسانیم  و ضمن حمایت از منتخبین مردم به آنها فرصت کافی بدهیم تا بتوانند درچهار سال آینده نسبت به وعده های خود جامه عمل بپوشانند . درارزیابی و نظارت و نمره دادن جانب انصاف را بگیریم و نمایندگان خود را درصدق گفتار و کردارشان و میزان تعهدشان در اجرایی نمودن و تحقق قول‌ها و وعده‌هایشان مورد سنجش قرار دهیم .

   
  

فايل ها الصاقي:

نظرات کاربران: 4 نظر (فعال: 3 ، در صف انتشار: 0، غیر قابل انتشار: 1)
مرتب سازی بر حسب ( قدیمیترین | جدیدترین | بیشترین امتیاز | کمترین امتیاز | بیشترین پاسخ | کمترین پاسخ)
رسول
| 1390/12/15 - 23:15 |     0     0     |
عالی بود/رعایت اخلاق انتخاباتی مهمترین اصل بعد از شمارش رأی است.

اهری
| 1390/12/22 - 08:26 |     0     0     |
سلام بر مرد صداقت وعمل .خسته نباشی

همشهری
| 1390/12/25 - 21:04 |     0     0     |
سلام رعایت اخلاق انتخاباتی خیلی مهم است ولی رعایت شد.


نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
کلیه حقوق محفوظ است، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
info@dini-v.com
پشتیبانی توسط: خبرافزار