صفحه اصلی     زندگی نامه     تماس با من     پیوندها  
جمعه، 7 اردیبهشت 1403 - 21:11   
  تازه ترین اخبار:  
 
- اندازه متن: + -  کد خبر: 181صفحه نخست » اخبار ، یادداشت ها و مقالات برگزیدهشنبه، 7 مرداد 1391 - 00:32
به زندگی نگرش مثبت داشته باشیم!
آیا نگرش مثبتی به زندگی داریم؟ از این مهمتر، آیا بقیه همین فکر را درمورد ما می‌کنند؟ وقتی اوضاع بر وفق مرادمان نیست، حفظ نگرش مثبت به زندگی کار سختی است. این روزها مقالات و کتاب‌‌های زیادی درمورد مثبت‌اندیشی به چاپ می‌رسد اما خیلی‌ از ما نمی‌توانیم بفهمیم که وقتی کارمان را از دست می‌دهیم، خود یا فرزندمان دچار مشکل می‌شود و یا تلاش هایمان برای بدست آوردن چیزی به نتیجه ای نمی رسدچطور می‌توانیم رویکردی مثبت به زندگی داشته باشیم. مطمئناً این نیاز به تلاش بسیار زیادی دارد. در زیرراههایی را برای ارتقای وضعیت ذهنی و ایجاد رویکرد مثبت در خود اشاره می‌کنیم
  

1. از هر روز ممنون باشیم.

هر چیزی که به خودمان می‌گوییم یا برای آن دعا می‌کنیم، باید برای همه چیزهایی که به ما داده شده، مثل محلی برای زندگی، خانواده، کار، لباس، همسایه‌ها، وسیله حمل‌ونقل، تحصیلات، نور خورشید، غذا، سلامتی و آزادی متشکر باشیم. حتی اگر فقط بعضی از اینها یا مقدار کمی از آنها را داشته باشیم، برای همان مقدار هم باید قدردان باشیم.

2. نعمت‌هایی که به ما داده شده را بشماریم.

درکنار قدردانی کلی، نعمت‌ها و فواید شخصی زندگیمان را ببینیم. اینها می‌تواند چیزهایی مثل داشتن ذهنی باز،زندگی اجتماعی خوب، دوستان قابل‌اعتماد،سرگرمی‌های مختلف و چیزهای زیاد دیگری باشد که فقط زمانی که از ما گرفته می‌شود متوجه آنها می‌شویم. حتی می‌توانیم لیستی از آنها تهیه کنیم و هر زمان که چیز دیگری به ذهنمان رسید به آن لیست اضافه کنیم. بعد زمانیکه احساس ناراحتی داشتیم، لیستمان را مرور کنیم و همه چیزهای خوب زندگی را به خودمان یادآور شویم.

3. بدون اینکه به کسی بگوییم، کار نیک انجام دهیم.

هیجان‌انگیز نیست که بدون اینکه به کسی بگوییم به او کمک کنیم؟ هیجان روی صورت یک مادر تنها که با کلی خرید موادغذایی از طرف فردی ناشناس مواجه می‌شود را تجسم کنیم یا لبخند زیبای یک کودک وقتی دوچرخه‌ای که اسم او روی آن نوشته شده را دریافت می‌کند.مثلا یک همسایه پیر و ناتوانمان وقتی ببیند اول صبح یک نفر به باغچه او رسیدگی کرده چقدر خوشحال خواهد شد. کارهای خوب زیادی هست که می‌توانیم برای هم‌نوعان خود انجام دهیم. با این کارها احساس بسیار بهتری به خودمان و دنیای پیرامونمان پیدا خواهیم کرد.

4. یک کینه قدیمی را ببخشیم.

به دل نگه داشتن یک کینه برای هفته‌ها، ماه‌ها یا سالها، صورت ما را تلخ می‌کند. با فردی که در حقمان بدی کرده تماس بگیریم، چه با ایمیل، چه تلفن یا یادداشت و با الفاظی بامحبت بخشش خود را ابراز کنیم. وقتی چنین قدرت شخصیتی از خودمان نشان می‌دهیم، احساسی عالی به خودمان پیدا می‌کنیم و این در را برای روابط قدیمی به روی ما باز کرده و کمکمان می‌کند احساس خوبی نسبت به رفتارهای سخاوتمندانه خود داشته باشیم.

5. بخشش بخواهیم.

اگر در حق کسی بدی کرده‌ایم اما مغرورانه آن را نمی‌پذیریم، حال زمان طلب بخشش است. با آن فرد تماس بگیریم و پشیمانی خود را ابراز کنیم. اگر فردمقابل سخت‌گیری کرد، از او برای اینکه به حرف‌هایمان گوش داده است تشکر کنیم و بگوییم که باید این موضوع را فراموش کنیم. با داشتن رفتاری محترمانه و مودبانه، واکنش طرف‌مقابلمان هر چه که باشد، باز هم عذرخواهی ما باعث می‌شود کینه از دلمان بیرون بیاید. با این کار احساسی بهتر، قوی‌تر و آزادتر خواهیم داشت.


6. از کسی تعریف کنیم.

وقتی احساس بدی داریم، از یک نفر که نزدیکمان است تعریف کنیم. گفتن عبارات مثبت و تحسین آمیز درمورد ظاهر، رفتار، سلامتی، یا عملکرد کاری کسی به او کمک می‌کند احساس بهتری پیدا کند و ما هم از اینکه روز آن فرد را زیباتر کرده‌ایم، احساس خوبی پیدا می‌کنیم.

7. منظره را تحسین کنیم.

جایی یک صندلی راحت پیدا کنیم و منظره مقابلمان را تحسین کنیم. این منظره می‌تواند یک پارک شهری کوچک کنار محل‌کارمان، انبوه درختان در محله یا جاده‌ای زیبا در تعطیلات آخرهفته باشد. مناظر طبیعی استرس و فشار فکری ما را گرفته و به راحت بودن ما کمک می‌کنند.

8. چیزی اهدا کنیم.

اگر وسیله‌ای در خانه داریم که از آن استفاده نمی‌کنیم، آن را به کسی بدهیم که به آن نیاز دارد. آدم‌های زیادی می‌توانند از تلویزیون، کامپیوتر، دستگاه آبمیوه‌گیری و خیلی چیزهای قدیمی دیگر ما لذت ببرند. اگر خودمان کسی را نمی‌شناسیم که نیازمند باشد، می‌توانیم آن را به سازمان‌های مشخص که این وظیفه را بر عهده دارند، بدهیم. نتیجه آن باید لبخند روی لبانمان بیاورد.

9. برای کمک به نیازمندان داوطلب باشیم.

اگر برنامه‌کاری پرمشغله‌ای داریم، یک بار در سال کمک کردن  کافی خواهد بود. درغیراینصورت، سعی کنیم هر ماه برای کمک به افراد نیازمند، چند ساعتی وقت بگذاریم؛ کارهایی مثل رساندن موادغذایی به در خانه نیازمندان، بردن افراد سالخورده به دکتر و از این قبیل. راه‌های زیادی برای کمک وجود دارد که باعث می‌شود احساس مفید بودن کنیم.


10. لبخند بزنیم.

هر زمان احساس کردیم ناراحتیم، جلوی آینه برویم و لبخند بزنیم. وقتی لبخند مصنوعی خودمان را ببینیم مطمئناً خوشمان نخواهد آمد. آنوقت باید آن لبخند را آنقدر تکرار کنیم تا همانی شود که خودمان دوست داریم. لبخند زدن قدرتی فوق‌العاده دارد. وقتی به اطرافیانمان لبخند می‌زنیم، احتمال اینکه آنها هم در جواب به ما لبخند بزنند بسیار زیاد است و همین مسئله روحیه هر دو ما را بهتر کرده و دوستی بینمان را نیز قوی‌تر می‌‌کند. حتی وقتی مریض، عصبانی یا ناراحت هستیم، سعی کنیم وقتی دیگران به ما نگاه می‌کنند باز لبخند بزنیم. یادمان نرود لبخند مسری است و روحیه‌ای عالی به هر دو طرف می‌دهد.

 سعی کنیم نگرش مثبت خود را با دیگران نیز سهیم شویم تا دنیای زیباتری بسازیم.

   
  

نظرات کاربران: 2 نظر (فعال: 2 ، در صف انتشار: 0، غیر قابل انتشار: 0)
مرتب سازی بر حسب ( قدیمیترین | جدیدترین | بیشترین امتیاز | کمترین امتیاز | بیشترین پاسخ | کمترین پاسخ)
همشهری
| 1391/5/7 - 13:50 |     0     0     |
قدیم نن دییبلر الله هر آدامین اورگینه گورا ورر.
چنین نگرشی به زندگی از جانب مدیری در حد اندازه شما واقعاًستودنی است....................موفق و سربلند باشی

پ/ی
| 1391/5/7 - 21:42 |     0     0     |
در زندگی هیچ کس را تحقیر و آزار نکنید
یک درخت میلیون ها چوب کبریت را می سازد
اما وقتی زمانش برسد فقط یک چوب کبریت برای سوزاندن میلیونها درخت کافی است
زمانه و شرایط در هر موقعی می تواند تغییر کند
شاید امروز قدرتمند باشید اما یادتان باشد
زمان از شما قدرتمندتر است
از یک درخت هزاران چوب کبریت تولید میشود
اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت برای سوزاندن هزاران درخت کافیست


نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
کلیه حقوق محفوظ است، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
info@dini-v.com
پشتیبانی توسط: خبرافزار