صفحه اصلی     زندگی نامه     تماس با من     پیوندها  
پنجشنبه، 6 اردیبهشت 1403 - 23:06   
  تازه ترین اخبار:  
 
- اندازه متن: + -  کد خبر: 711صفحه نخست » یادداشت ها و نوشته های مدیر سایتیکشنبه، 2 اسفند 1394 - 18:12
آیا بنر و پوستر می تواند معرف کاندیداها باشد؟
آیا بنر و پوستر می تواند معرف کاندیداها باشد؟در برخی موارد کسانی که خود در مجلس شورای اسلامی حضور داشتند و می توانستند نقص های موجود را اصلاح کنند و نکردند نه تنها رعایت قانون مصوب خود را نمی کنند بلکه بعضا انتظار مماشات از طرف مجری قانون را دارند در حالی که «حرمت امام زاده را اول باید متولی نگهدارد»و آنچه تکلیف مجری است عمل به مر قانون است . البته به اعتقاد نگارنده نه تعداد بنر و عکس و پوستر موید دانایی و توانایی افراد است و نه هیچگونه نشانی و معرفینامه از خود ندادن دلیل بردرستی و راستی است که به قول شاعر : هزار نکته باریکتر ز مو این جاست ... نه هر که سر بتراشد قلندری داند
  


 قانون انتخابات مجلس شورا اسلامی 10 فصل دارد در فصل ششم که به نحوه تبلیغات می پردازد در ماده 56 آن آمده است ؛ فعالیت تبلیغات انتخاباتی نامزدهای نمایندگی هشت روز قبل از روز اخذ رأی (مرحله اول و دوم) آغاز و تا بیست و چهار ساعت قبل از اخذ رأی ادامه خواهد داشت.
همچنین مطابق ماده 57 استفاده از هر گونه پلاکارد ، پوستر ، دیوار نویسی و کاروان های تبلیغاتی و استفاده از بلندگوهای سیار در خارج از محیط سخنرانی و امثال آن به استثنای عکس برای تراکت و زندگی نامه و جزوه و همچنین سخنرانی و پرسش و پاسخ از طرف نامزدهای انتخاباتی و طرفداران آنان ممنوع می باشد و چاپ عکس صرفاً محدود به زندگی نامه، جزوه، بروشور و کارت حداکثر در قطع 10*15 مجاز می باشد. (در آیین نامه اجرایی 20*15ابلاغ شده)نصب بنر و پارچه در محل ستادهای اصلی نامزدها به تفکیک برادران و خواهران مجاز می باشد.

دراین مقال به اقتضای فرصت به بررسی همین دو بند قانون پرداخته می شود و مواد دیگر آن مد نظر نیست و آنچه در پی می آید صرفا نظر شخصی نگارنده بوده و ممکن است نقد های دیگری بر آن وارد باشد . اکنون که زمان تبلیغات است با نگاهی به دور و اطراف خود می توان موارد نقض بسیاری را مشاهده نمود ، چه از طرف کسانی که هم اکنون نماینده مجلس هستند و دوباره کاندیدا شده اند وچه کسان دیگر.

در برخی موارد کسانی که خود در مجلس شورای اسلامی حضور داشتند و می توانستند نقص های  موجود را اصلاح کنند و نکردند نه تنها رعایت قانون مصوب خود را نمی کنند بلکه بعضا انتظار مماشات از طرف مجری قانون را دارند در حالی که «حرمت امام زاده را اول باید متولی نگهدارد»و آنچه تکلیف مجری است عمل به مر قانون است .   
البته به اعتقاد نگارنده نه تعداد بنر وعکس و پوسترموید دانایی وتوانایی افراد است ونه هیچگونه نشانی ومعرفینامه از خود ندادن دلیل بردرستی وراستی است که به قول شاعر :
 هزار نکته باریکتر ز مو این جاست
نه هر که سر بتراشد قلندری داند

آنچه مسلم است باید فرصت برابر برای همه دیدگاهها که مورد تایید مراجع قانونی کشور هستند داده شود تا نسبت به معرفی خود حداقل در یک مدت زمان مشخص چند ماهه از طرق قانونی فراهم آید و مردم به برنامه ها رای دهند. کیست که نداند که اغلب داوطلبان ازماهها قبل از ثبت نام با تشکیل جلسات خانگی و حضور دربرخی محافل به معرفی خود می پردازند که این هم شاید از نقص ها و خلاهای قانونی ناشی می شود و داوطلبان امکان معرفی خود را در یک هفته پایانی تبلیغات فراهم نمی بینند.
از این روست که درعرض یک هفته صرفا بنر و پوستر نمی تواند از بین دهها نفرکاندیدا افراد شاخص و با برنامه را به مردم معرفی نماید ، بلکه گاهی مسابقه ای ناخواسته بین کاندیدا ها نسبت به دورزدن قانون و قانون شکنی برای رفتن به جایگاهی که بناست برای مردم قانون وضع نماید ،شکل می گیرد که مع الاسف خیلی زشت وزننده جلوه می نماید.

لذا با توجه به نزدیک به 4 دهه تجربه بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی نقد و بررسی و تحلیل وضعیت فعلی و دوره های قبل ضروری به نظر می رسد و بایستی یکی از اولویت های اصلی مجلس دهم باشد .   

   
  

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
کلیه حقوق محفوظ است، استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
info@dini-v.com
پشتیبانی توسط: خبرافزار